SEVERINA NA TRENINGU ŠVEDSKE! Društvene mreže "IZGORELE" zbog objave ALBANKE koja je ime dobila po KOSOVU I METOHIJI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

ZANIMLJIVO

SEVERINA NA TRENINGU ŠVEDSKE! Društvene mreže "IZGORELE" zbog objave ALBANKE koja je ime dobila po KOSOVU I METOHIJI! (VIDEO)

Fudbal -

Nije tajna da se u skoro svim svlačionicama sportskih timova, kako muških, tako i ženski, često čuju raznorazni muzički hitovi.

Ipak, jedan video iz Švedske "zapalio" je društvene mreže! Na ovom snimku sa početka treninga ženske fudbalske reprezentacije Švedske čuju se stihovi poznatog hita hrvatske pevačice Severine - "Uno momento".

Ovo možda ne bi bilo neobično da u centru pažnje snimka nije Albanka koja je ime dobila po Kosovu i Metohiji!

Najzaslužnija za to što Severina "grmi" u svlačionici i na treningu Švedske je Kosovare Aslani. Ova fudbalerka nekada je nastupala za Real Madrid, PSŽ, Mančester siti, a sada je članica Milana i jedna je od najboljih u svojoj reprezentaciji.

Na 176 nastupa postigla je 46 golova i njena reč posebno se ceni, pa su saigračice morale da prihvate i Severinu na treningu.

Provokatorka sa spornom tetovažom

Pored igračkih kvaliteta, Kosovare Aslani je u centar pažnje javnosti često dolazila i zbog situacija van terena. Ona je istetovirala orla sa albanske zastave iznad članka, a imala je i neke veće ispade. Svojovremeno se radovala kao Džaka i Šaćiri, simulirajući dvoglavog orla i to nedugo pošto je pružila podršku svojim muškim kolegama kada su to uradili protiv Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track