KAKVA BI OVO BILA TENISKA BOMBA - VAJDA I ĐOKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO?! Za ove ljude nema dileme, oni svim srcem žele da se to desi!
Foto: @starsport

obnova saradnje?

KAKVA BI OVO BILA TENISKA BOMBA - VAJDA I ĐOKOVIĆ PONOVO ZAJEDNO?! Za ove ljude nema dileme, oni svim srcem žele da se to desi!

Tenis -

Kao bomba odjeknula je vest o raskidu saradnje na relacija Novak Đoković - Goran Ivanišević.

A, pre nekoliko meseci imali smo još jedan teniski raskid, koji nije privukao toliku pažnju.

Naime, Marjan Vajda i Aleks Molčan odlučili su da stave tačku na svoju saradnju, pa je posle toga slovački trener sada u potrazi za novim poslom.

Aleks se putem Instagrama oglasio i obavestio javnost da u budućnosti neće sarađivati sa nekadanšnjm trenerom Novaka Đokovića.

- Hvala na iskustvu koje si mi dao, meni i mom celom timu oko naše saradnje. Otvorio si mi oči kako bih video kako bi profesionalni tenis trebalo da izgleda i hvala ti što si mi omogućio da napravim korak napred - stoji, između ostalog, u poruci slovačkog tenisera.

Momentalno su reagovali navijači Novaka Đokovića, koji se nadaju da će Vajda u budućnosti ponovo biti deo tima srpskog asa.

- Vreme je, Nole, bilo bi divno da ih ponovo vidimo zajedno - glasi jedan od komentara...

Isto se desilo i sada posle odluke Novaka da zavši priču sa Goranom:

- Đokoviću, znaš šta ti je činiti. Vrati Vajdu, glasio je jedan u nizu ogromnog broja sličnih komentara.

Kurir sport

Bonus video:

08:33

KAKVA ČAST! FRANCUZI DONELI ODLUKU: NOVAK DOBIJA BISTU I HALU SA NJEGOVIM IMENOM! Evo gde će se nalaziti i kada će biti gotova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track