NAJSLAĐI SNIMAK KOJI ĆE TE VIDETI DANAS! Novak je jednoj malenoj devojčici priredio MOMENAT ZA PAMĆENJE! Njena reakcija sve govori
Foto: Printscreen

kakav car

NAJSLAĐI SNIMAK KOJI ĆE TE VIDETI DANAS! Novak je jednoj malenoj devojčici priredio MOMENAT ZA PAMĆENJE! Njena reakcija sve govori

Tenis -

Po ko zna koji put Novak Đoković je oduševio fanove, dao primer celom svetu i pokazao ljudsku veličinu.

Naime, gest koji je napravio pred start meča sa Runeom raspametio je ljubitelje tenisa širom sveta.

Novak je izašao na teren sa jednom malenom devojčicom, a kada su prišli Đokovićevoj klupi viđena je simpatična scena koja je obišla planetu.

Teniseri prilikom izlaska na teren uglavnom ne obraćaju pažnju na mališane koji su deo protokola, već se trude da ostanu fokusirani isključivo na meč, međutim, to nije bio slučaj sa Novakom.

On je rešio da posevti pažnju devojčici koja mu je pravila društvo i priredi joj momenat koji će pamtiti čitavog života.

Kada su stigli do njegove stolice spustio je torbu sa reketima i obavio zanimljiv razgovor sa devojčicom. Slušao je njeno izlaganje sa punom pažnjom, a kada je završila i on je nju nešto pitao.

Oduševljeni komentator konstatovao je da je Novak priredio devojčici nezaboravan momenat, a simpatični snimak ekspresno je postao viralni hit.

Kurir sport

00:12

Novak slavi u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track