AMERIKANAC SASUO BRUTALNU ISTINU U LICE SVIMA: Njegove reči o Novaku odzvanjaju planetom! Posle ovoga hejteri će PUĆI OD MUKE!
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

pravo u metu

AMERIKANAC SASUO BRUTALNU ISTINU U LICE SVIMA: Njegove reči o Novaku odzvanjaju planetom! Posle ovoga hejteri će PUĆI OD MUKE!

Tenis -

Iskusni teniski stručnjak Bred Gilbert nije štedeo pohvale na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Trener poznate američke teniserke Koko Gof očaran je neverovatnim podvizima koje je srpski as napravio ove sezone. On smatra da je Novakova sezona bila verovatno najbolja u poslednjih 50 godina.

Novak će osmi put u karijeri godinu završiti na prvom mestu ATP liste i probiće magičnu brojku od 400 nedelja na tronu. U 2023. godini na svim grend slemovima dogurao je do finala i osvojio čak tri titule (Australijan open, Rolan Garos, US open), a trijumfom na Mastersu u Parizu došao je i do jubilarnog 40. trofeja na turnirima iz serije 1000. Sve to uspeo je da ostvari u 36. godini života, pa nije ni čudo što je Gilbert fasciniran.

Sjajnom objavom na društvenoj mreži "X" (Tviter), američki stručnjak objasnio je zašto smatra da je ovo najbolja sezona u poslednjih 50 godina i tako zapušio usta hejterima koji na sve moguće načine pokušavaju da omalovaže uspehe Srbina.

"Ovo je najbolja godina u muškoj konkurenciji u poslednjih 50 godina. Novak je neverovatan, osmu godinu je prvi na svetu na kraju sezone, ima skor 27:1 na grend slem turnirima, nije igrao na četiri mastersa, poražen je pre finala prvi put od maja, a ima 36 godina", ističe oduševljeni Gilbert.

Kurir sport

00:20

NOVAK ĐOKOVIĆ PRED FINALE US OPEN: Igraću taj meč kao da mi je poslednji u karijeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track