"SUSRET KOJI ĆE BITI KLJUČAN ZA ĐOKOVIĆEV PLASMAN!" Brajović: Taj meč biće odlučujuć, ali ZANIMLJIVA je njegova jučerašnja ODLUKA
Vuk Brajović o predstojećem meču Novaka Đokovića, Foto: Kurir tv

novak Đoković

"SUSRET KOJI ĆE BITI KLJUČAN ZA ĐOKOVIĆEV PLASMAN!" Brajović: Taj meč biće odlučujuć, ali ZANIMLJIVA je njegova jučerašnja ODLUKA

Tenis -

Novak Đoković danas igra odlučujući meč za plasman u polufinale Završnog mastersa u Torinu. Đoković je u prvom kolu savladao Holgera Runea sa 2:1 u setovima, ali je u drugom kolu doživeo poraz od Janika Sinera istovetnim rezultatom.

O predstojećoj teniskoj borbi Đokovića u studiju Kurira govorio je Vuk Brajović teniski stručnjak.

05:40

VUK BRAJOVIĆ O ĐOKOVIĆEVOJ IGRI ZA ODLUČUJUĆI PLASMAN U POLUFINALE ZAVRŠNOG MASTRTSA U TORINU

Vuk Brajović je istakao da je današnji meč između Novaka Đokovića i Huberta Hurkača ključan, nazivajući ga "poslednjim mečem te grupne faze koji će odlučivati ko će ići u polufinale i sa koje pozicije."

- Hurkać je uspeo da uzme set Novaku na parijskom Mastersu, što stvara određenu bojazan za Đokovića - istakao je Brajović, naglašavajući njihov prethodni duel.

Govoreći o Novakovim pripremama za meč, Brajović je istakao:

- Novak je odlučio da juče ne trenira što je zanimljiva odluka, ali nije to prvi put u Novakovoj karijeri. Novak to često radi da bi u sledeći meč ušao svež.

Takođe je dodao: - Novaku je nedostajala agresivnost, nedostajala mu je odlučnost u prethodnom susretu.Ukratko, ako Siner dobije, Novak ide dalje. Ni u jednom scenariju Novak ne može da ide dalje kao prvi u grupi, što je veoma važno da se zna - naglasio je Brajović i dodao:

Postoji mogućnost da će Novak igrati još jedan meč protiv Sinera.

Novak Đoković
foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Govoreći o daljim Novakovim ciljevima, Brajović je spomenuo Dejvis Kup i istakao:

- Nadamo se dobrim rezultatima za Srbiju. Prvi protivnik je Velika Britanija, veoma neugodan protivnik koji tradicionalno ima odlične dublove - rekao je Brajović zaključivši:

Sezona 2024. uslovno je uročena, sa početkom United Cup-a u Australiji. Zanimljivo je što je sezona veoma rano zakazana,već 27. decembra.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:20

ĐOKOVIĆ NA KORAK DO NAJVEĆEG IGRAČA U ISTORIJI TENISA! Analitičar: Uprkos povredi juče je demonstrirao TOTALNI TENIS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track