JOŠ JEDAN UDAR NA SRBINA! Legendarni teniser SPUŠTA Novaka, a Sinera DIŽE u nebesa - "Đoković je UPLAŠEN, u dublu je bio kao..."
Foto: DAX Images/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

čudno

JOŠ JEDAN UDAR NA SRBINA! Legendarni teniser SPUŠTA Novaka, a Sinera DIŽE u nebesa - "Đoković je UPLAŠEN, u dublu je bio kao..."

Tenis -

Bivši italijanski teniser i osvajač Rolan Garosa (1976) Adrijano Panata osvrnuo se na Dejvis kup koji je nedavno završen.

Pomenuto takmičenje osvojila je Italija, koja je u finalu pobedila Australiju sa 2:0.

Heroj Italijana je bez ikakve dileme Janik Siner, koji je u polufinalu protiv Novaka Đokovića uspeo da spasi tri meč lopte, i potom pobedi.

Panata ističe da se Siner približio Novaku, i da mu danas bez ikakvih problema parira.

- Janik je sada došao na milimetar od Đokovića, danas igraju na ravnoj nozi. Spašavanje tri meč lopte je podvig unutar podviga. Sledeći put će Janik biti u prednosti: Srbin je uplašen. Propustio je prvu meč loptu u polufinalu zbog nedostatka hrabrosti: tamo morate ući na Jannikovu drugu, a ti si Đoković! Umesto toga, ostao je da čeka grešku. I to mu nije škodilo. Ovaj detalj je vrlo značajan - rekao je Panata i potom dodao:

- Dubl je čudna igra, možete je igrati kao singl igrač, s obzirom da je Kecmanović dobar. Ali čak i Đoković u dublu u subotu bio je kao riba na suvom. Od Holandije do Srbije, Janik je pokazao da uči dinamiku dubla: izlazi pravovremeno, dobar je na mreži.

Čuveni teniser nastavio je da diže Sinera u nebesa.

- On je inteligentan. Koristio je svoje oružje, servis i forhend, udarajući zastrašujuće udarce, ali eksperimentisao je i sa novim stvarima na mreži, specijalitetu kojem retko pridaje pažnju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track