"PUTOVANJE SE NASTAVLJA" Novak Đoković se oglasio i poslao NEOČEKIVANU poruku! Srbin NIKAD EMOTIVNIJI, najavio VELIKE STVARI!
Foto: Alberto Lingria / Xinhua News / Profimedia

otvorio dušu

"PUTOVANJE SE NASTAVLJA" Novak Đoković se oglasio i poslao NEOČEKIVANU poruku! Srbin NIKAD EMOTIVNIJI, najavio VELIKE STVARI!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oduševio je navijače emotivnom objavom na svom Instagram profilu.

Nakon sezone za pamćenje, u kojoj je osvojio čak tri grend slem titule i oborio brojne rekorde, srpski as odlučio je da se obrati svojim vernim navijačima.

Najpre se zahvalio supruzi Jeleni, koja mu je najveća podrška u životu i karijeri.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: ATA images

"Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone", ističe Novak i zahvaljuje se članovima svog tima koji dele zasluge za fantastične rezultate:

"Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024 godini. Radujem se novim izazovima. Samo napred i Idemooo", zaključio je maestralni srpski teniser.

Kurir sport/J.M.

02:00

NOVAK SE BORI ZA PRAVA IGRAČA, IMA STAV U MONOTONIJI JEDNOUMLJA Opovrgnute žestoke izjave Rene Stabs prema svetskom broju jedan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track