PSŽ SE PROVUKAO U OSMINU FINALA! Enrike posle DRAME u poslednjem kolu dao snažno OBEĆANJE: U februaru ćemo biti MNOGO JAČI!
Foto: Kirchner/David Inderlied / imago sportfotodienst / Profimedia

LIGA ŠAMPIONA

PSŽ SE PROVUKAO U OSMINU FINALA! Enrike posle DRAME u poslednjem kolu dao snažno OBEĆANJE: U februaru ćemo biti MNOGO JAČI!

Fudbal -

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Luis Enrike rekao je, nakon plasmana u osminu finala Lige šampiona, da će njegov tim u februaru biti mnogo jači.

PSŽ je sinoć odigrao 1:1 u gostima sa Borusijom Dortmund, u poslednjem kolu Grupe F Lige šampiona i prošao je u nokaut fazu kao drugoplasirani tim zahvaljući pobedi Milana protiv Njukasla (2:1).

"Proći dalje u ovako teškoj grupi... veoma sam srećan. Ovo će nam samo pomoći da napredujemo. Zadovoljan sam stavom svog tima. U februaru ćemo biti mnogo jači"; rekao je Enrike.

On je naveo da na početku meča nije gledao rezultat utakmice u Njukaslu.

"Cilj je bio da dobijemo naš meč, to smo rekli u svlačionici na poluvremenu. Da smo razmišljali o drugom susretu, bila bi katastrofa", rekao je Enrike.

"U 80. minutu smo znali da Milan vodi i da nas to kvalifikuje za osminu finala. Tražio sam od igrača da malo više kontrolišu loptu, da manje rizikuju i da zgrabimo priliku ako nam se ukaže. Želeli smo da završimo pobedom", dodao je on.

PSŽ je propustio brojne prilike u prvom poluvremenu, ali je Enrike naveo da ga ne brine neefikasnost.

"Ono što me brine je nedostatak kontrole u igri, kada gubimo lopte", rekao je on.

PSŽ sada čeka žreb za osminu finala koji je zakazan u ponedeljak. Sa drugim mestom u grupi, francuski tim će u osmini finala igrati sa nekim od pobednika grupa.

"Mislim da nijedan od timova koji su završili kao prvi u svojoj grupi neće želeti da se suoči sa PSŽ-om. Bićemo mnogo jači u februaru", istakao je Enrike.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track