POSLE ŽESTOKE SVAĐE I BRTALNIH PROZIVKI BEKER SE PONOVO OGLASIO: Udario na Kirjosa, pa se pokajao! Nemac iznenada "PROMENIO PLOČU"
Foto: Twitter printscreen

spušta loptu

POSLE ŽESTOKE SVAĐE I BRTALNIH PROZIVKI BEKER SE PONOVO OGLASIO: Udario na Kirjosa, pa se pokajao! Nemac iznenada "PROMENIO PLOČU"

Tenis -

Posle žestoke rasprave koja izazvala neviđenu buru u teniskoj javnosti, legendarni Nemac pokušava da smiri situaciju...

Bivši trener Novaka Đokovića, legendarni nemački teniser Boris Beker, javno je isprozivao Australijanca Nika Kirjosa jer mu se nije njegova konstatacija da bivše zvezde belog sporta ne bi imale šanse protiv današnjih asova.

Beker je brutalno opleo po Kirjosu, a ovaj mu, očekivano, nije ostao dužan. Uzvratio je u svom prepoznatljivom stilu i tom prilikom spomenuo i Novaka Đokovića.

"Ne moraš biti raketni naučnik da zaključiš da bi Novak obrisao pod tobom u najboljim godinama. To nije napad, to su samo činjenice", napisao je Kirjos.

Beker je shvatio da je stvar otišla predaleko, pa je rešio da "spusti loptu".

U poslednjoj objavi na društvenoj mreži "X" potpuno je promenio priču.

"Želim Niku brz i potpun oporavak i jedva čekam da ga ponovo vidim na teniskom terenu! On je uzbudljiv igrač kada je u formi! Već ima jedan Gren slem u svojoj kolekciji, ali razgovor se vodi na terenu... Srećno", napisao je Bekeri i tako stavio tačku na burnu raspravu.

Kurir sport/J.M.

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track