SLIKALA SE U BRUSU, PA POVUKLA NEOBIČAN POTEZ! Vrela kanadska teniserka u centru pažnje: "To jednostavno MORAŠ DA URADIŠ" (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

zanimljivo

SLIKALA SE U BRUSU, PA POVUKLA NEOBIČAN POTEZ! Vrela kanadska teniserka u centru pažnje: "To jednostavno MORAŠ DA URADIŠ" (VIDEO)

Tenis -

Eženi Bušar, lepa kanadska teniserka, do pre nekoliko godina imala je obećavajuću karijeru. Ali...

Eženi Bušar
foto: Printskrin/Instagram

Zanosna Kanađanka ipak nije uspela da izgradi veliko tenisko ime, kakvo su joj predviđali brojni analitičari, s obzirom na talenat koji je posedovala. Eženi Bušar ovih dana ponovo je dospela u žižu javnosti.

Eženi Bušar
foto: Printskrin/Instagram

Naime, teniserka iz Montreala pozvana je na Superboul žurku koju je u Las Vegasu organizovao američki magazin „Sports ilustrejted”. Pre nego što je krenula na crveni tepih, Bušarova je odlučila da se lepo obuče i sve je to fotografisala, a onda objavila na društvenim mrežama.

Na kratkom snimku objavljenom na njenom Instagramu, može se videti kako lepa Eženi skida čarape i stavlja ih u grudnjak, koji nosi ispod svog ružičastog blejzera. Potom je napisala:

- Ono što moraš da uradiš, jednostavno moraš da uradiš!

Uvećanje grudi i to na duhovit i smešan način dobro je primljen od strane njenih pratilaca na društvenim mrežama. Mnogi su video komentarisali uz plačljive smajlije.

Američki portali koji su preneli ovu vest dosetili su se ranijih radova Eženi Bušar (29). Kanađanka je pre nekoliko godina ismevala Kim Kardašijan (43) na Noć veštica. Tada je Eženi nagurala čarape u svoju odeću kako bi pokazala bujno poprsje i veliku zadnjicu. I tada se njen profil na Instagramu usijao od smeha.

Eženi Bušar
foto: Printskrin/Instagram

Bušarova se sada češće može videti na crvenim tepisima nego na teniskom terenu. Činilo se da je 2014. njena karijera krenula velikim usponom kada je tada 20-godišnja Bušar stigla do finala Vimbldona. Međutim, zbog brojnih povreda dalja karijera Kanađanke nije išla po planu. Njena najbolja pozicija na WTA listi bila je peto mesto. Na velikim grend slem turnirima, ona sada obično ne uspeva da prođe kvalifikacije.

Kurir sport

00:30

Australijan open, Novak Đoković, navijači, Melburn, tenis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track