DA SE NAJEŽIŠ! Mihina udovica otkrila NEPOZNATE DETALJE odnosa Bolonje prema Siniši: Šta je klub uradio za njega ne viđa se često!
Foto: Printscreen / Instagram / Arijana Mihajlović

kapa dole

DA SE NAJEŽIŠ! Mihina udovica otkrila NEPOZNATE DETALJE odnosa Bolonje prema Siniši: Šta je klub uradio za njega ne viđa se često!

Fudbal -

Bolonja igra jednu od najboljih sezona u klupskoj istoriji. Trener Tijago Mota našao je pravi balans u ekipi koju je selektirao legendarni Siniša Mihajlović.

Siniša Mihajlović
foto: EPA Serena Campanini

Mihina supruga Arijana Mihajlović nedavno je otkrila koliko je Bolonja velikodušno postupila prema svom bivšem treneru Siniši Mihajloviću koji se posle borbe sa teškom bolešću upokojio 16. decembra 2022. godine.

- Bolonja je isplaćivala platu mog supruga sve do poslednjeg dana njegovog ugovora u junu 2023! Neverovatan gest, koji mi je davao određenu sigurnost u danima velike konfuzije. Predsednik Saputo, Bergamini, Fenuči, Marketi, Di Vajo, niko od njih nas nije zaboravio. Poseban klub u posebnom gradu - otkrila je Arijana u razgovoru za "Il Mesađero".

Arijana Mihajlović, Siniša Mihajlović
foto: Printscreen Instagram

Neverovatan odnos imao je Siniša Mihajlović sa čelnicima kluba, igračima i navijačima.

- Bolonja je poseban grad koji nam je ušao u srca i pre bolesti. A, tokom naše borbe i patnje stvorila se duboka ljubav. Nedelje u bolnici, patnja na terenu za trening. Sve smo delili sa predivnim ljudima.

U Seriji A u nedelju od 12.30 časova na programu je derbi između Lacija i Bolonje u Rimu. Dva kluba za koja je mnogo bio vezan Siniša Mihajlović.

- Biće to Sinišina utakmica. I ja ću se vratiti na stadion, ponovo ću se približiti fudbalu od kojeg sam se udaljila. I mojim sinovima je ovaj meč poseban, pošto su i oni zagriženi navijači Lacija. I navijači Lacija su posebni, isto kao Bolonjini. Ni oni nas nisu zaboravili i voleli su Sinišu jednako kao simpatizeri Bolonje - istakla je Arijana Mihajlović.

Kurir sport

04:23

DA LI NOVI NACIONALNI STADION TREBA DA NOSI IME SINIŠE MIHAJLOVIĆA? Zbog njega smo danas nacionalno ujedinjeni ADIO, MIHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track