ŠAMARČINA - PRIJATELJ FEDERER ĆE POBESNETI ZBOG OVOGA: Slavna lepotica ga dizala u nebesa, a onda je SRELA NOVAKA i usledio je ŠOK
Foto: AP/Kin Cheung, Instagram

promenila ploču

ŠAMARČINA - PRIJATELJ FEDERER ĆE POBESNETI ZBOG OVOGA: Slavna lepotica ga dizala u nebesa, a onda je SRELA NOVAKA i usledio je ŠOK

Tenis -

Legendarna američka skijačica Lindzi Von svojom objavom na društvenim mrežama šokirala je brojne ljubitelje tenisa.

Jedna od najlepših sportiskinja pre samo mesec dana dizala je Rodžera Federera u nebesa, govorila da je Švajcarac istinski GOAT tenisa, međutim, čim je upoznala srpskog asa Novaka Đokovića promenila je mišljenje.

Lindzi je srela Novaka u Americi, fotografisala se sa srpskim teniserom i poručila svima da je Đoković najbolji svih vremena.

"Prvi deo mog provoda sa najboljim svih vremena", napisala je Von na Instagramu uz emotikon jarca.

Nakon toga oglasila se i na društvenoj mreži "X":

"U provodu sa GOAT-om. I da, verujem da on jeste najbolji svih vremena. Uprkos verovanjima na Tviteru, ja mislim da može da ih bude više. Ali, Đoković je taj koji drži rekorde i nemam ništa osim poštovanja za ono što je ostvario. A i skija!" poručila je oduševljena Amerikanka.

Podsetimo, pre samo mesec dana Von je uživala u druženju sa proslavljenim švajcarskim teniserom Rodžerom Federerom. Tada je objavila snimak sa skijanja sa Švajcarcem i poručila da je kako je "Rodžer najbolji ikada bez obzira na to šta brojke kažu".

Njen komentar izazvao je lavninu negativnih reakcija navijača srpskog tenisera Novaka Đokovića, koji su rešili da očitaju lekciju Amerikanki.

Nakon velikog broja kritika, Lindzi je obrisala svoj tvit, ali je u svojoj objavi na Instagramu objasnila zašto Federera smatra najvećim svih vremena.

"Konačno sam skijala sa mojim prijateljem Rodžerom Federerom. Potrebno mi je malo vremena da shvatim koliko mi je ovo značilo. Divim se Rodžeru kao sportisti, filantropu, neverovatnom šampionu. Obično ljudi kojima se divite obično vas iznevere na neki način, ali ne i Rodžer. On je pravi sportista i šampion u svakom smislu te reči. Dugo smo pričali o zajedničkom skijanju i nisam bila sigurna da će se to dogoditi, ali eto, desilo se. U penziji smo, sijamo i uživamo u životu, hvala ti na ovoj divnoj uspomeni. Ti i tvoja porodica ste zaista jedenstveni i bez obzira na to šta statistika kaže, ti si zauvek moj GOAT, jer nije bitna statistika već uticaj koji si izvršio na mene, a ja sam samo jedna od milion. Živeo, prijatelju", napisala je slavna skijašica.

Ipak, jedan susret sa Novakom bio je dovoljan da ekspresno promeni mišljenje.

Kurir sport/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track