"IZGLEDA KAO DRUG KOJI JE PROPAO OD DROGE" Nadal NEPREPOZNATLJIV, jedna njegova objava izazvala VELIKU BURU na internetu!
Foto: AP Photo/Dita Alangkara

problem

"IZGLEDA KAO DRUG KOJI JE PROPAO OD DROGE" Nadal NEPREPOZNATLJIV, jedna njegova objava izazvala VELIKU BURU na internetu!

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal pokušava da se vrati "belom sportu" i pored velikih problema koje ima sa povredama. Poznato je da je Rafa oduvek bio pravi magnet za žene zbog duge kose i neverovatnih mišića kojima je prosto plenio.

Rafael Nadal
foto: Screenshot

Ipak, zbog najnovijeg selfija koji je objavio i gde ne izgleda onako prepozntaljivo podiglo se mnogo prašine na Tviteru. Mnogi su negativno komentarisali njegov izgleda, a pojavili su se i oni koji su rekli da izgleda kao "drug koji je propao zbog droge".

Bez obzira na to evidentno je da se radi samo o lošoj slici, a mnoge druge dokazuju da se radi o prirodnoj starosti, da mu se kosa proredila i da ima više bora što je i normalno za čoveka koji ima 37 godina.

Ono što je za "bika sa Majorke" najbitnije jeste da teku poslednje pripreme pred njegov povratak na teren, a gde bi to bilo nego na šljaci, njegovoj omiljenoj podlozi na turniru u Barseloni.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:39

JELENA ĐOKOVIĆ IGRALA TENIS NA KOSOVU: Noletova supruga ODUŠEVILA decu, pa pokazala kako se snalazi i u OVOM sportu! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track