SCENA KOJA SLAMA SRCE Ni kriv ni dužan bio Ćavijeva žrtva, pa JECAO na klupi! Njegove SUZE posle eliminacije obilaze svet! (VIDEO)
Foto: Printscreen

slomljen

SCENA KOJA SLAMA SRCE Ni kriv ni dužan bio Ćavijeva žrtva, pa JECAO na klupi! Njegove SUZE posle eliminacije obilaze svet! (VIDEO)

Fudbal -

Supertalentovani fudbaler Barselone Lamin Jamal (16) bio je potpuno slomljen nakon eliminacije svog tima u četvrtfinalu Lige šampiona.

U spektakularnom revanšu četvrtfinala elitnog takmičenja Barselona je pred svojim navijačima doživela bolan poraz od Pari Sen Žermena (1:4) i tako završila svoje učešće u Ligi šampiona.

Barsa je nakon prvog okršaja sa Pari Sen Žermenom u Parizu imala prednost 3:2, u revanšu su poveli sa 1:0 i bili jednom nogom u polufinalu, međutim, nakon crvenog kartona koji je zaradio Arauho PSŽ je napravio veliki preokret (4:1) i izborio plasman među četiri najbolje ekipe u Evropi.

Posle crvenog kartona Arauha bilo je jasno da Ćavi mora da uvede odbrambenog igrača i povuče nekoga iz napada, međutim, napravio je potez koji niko nije očekivao. Žrtva je bio mladi Jamal, koji je do tog momenta bio najbolji igrač Barse na terenu.

Nakon utakmice u centru pažnje bio je upravo Jamal koji je neutešno plakao na klupi za rezerve. Eliminacija mu je teško pala, ali pogodila ga je i Ćavijeva odluka što se jasno videlo na njegovom licu kada je napuštao igru u 34. minutu utakmice.

Pogledajte kako je plakao na kraju meča:

@tntsports Lamine Yamal was devastated at full-time after Barcelona crashed out of the Champions League 💔 #barcelona #championsleague #ucl #yamal #football #soccer ♬ original sound - TNT Sports

Kurir sport/J.M.

00:33

ŽENSKI FUDBAL GLEDANIJI OD MUŠKOG! Barselona i Real oborili svetksi rekord: 91.553 gledalaca na Nou Kampu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track