DAJTE MU VODU DA SE OHLADI! Španac preti Đokoviću pred duel u Tokiju kao niko pre: I njega mogu da pobedim!
Foto: Profimedia

DAJTE MU VODU DA SE OHLADI! Španac preti Đokoviću pred duel u Tokiju kao niko pre: I njega mogu da pobedim!

Tokyo 2020 -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u osmini finala Olimpijskog turnira u Tokiju igraće protiv Alehandra Davidoviča Fokine.

Sudeći po najavi mladog 22-godišnjeg Španca, Novaku se ne piše dobro. Jer, Davidovič Fokina ima puno optimizma.

-I Novaka mogu da pobedim! Jasno je da on juri za zlatnom medaljom i US Openom posle tri Grend slema gde je pobedio, i neće mu biti lako da podnese taj pritisak - rekao je Španac novinarima u Tokiju.

Davidovič Fokina odlično poznaje Novaka. Ne toliko po mečevima, jer su igrali samo jednom, i to u Rimu ove godine kada ga je Đoković isprašio sa 6:2, 6:1. Đoković je tokom karantina koji je proveo u Španiji zbog korona virusa trenirao upravo sa Davidovičem Fokinom.

Davidovič Fokina je u prvom kolu turnira u Tokiju savladao Portugalca Pedra Sousu sa 6:3, 6:0, da bi u drugom kolu bio bolji od Australijanca Džona Milmana sa 2:1, po setovima 6:4, 6:7, 6:3.

Đoković i Davidovič Fokina igraće u sredu ujutru, a satnica još uvek nije određena.

Novak Đoković
foto: Profimedia

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, a na pobedu od 2:0 u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track