KAKAV LICEMER! Bio u Novakovom timu, a sada ga NAJSTRAŠNIJE PLJUJE na Tviteru: Australijanac se SVETI Đokoviću zbog OTKAZA?!
Foto: Instagram Printscreen

NOŽ U LEĐA

KAKAV LICEMER! Bio u Novakovom timu, a sada ga NAJSTRAŠNIJE PLJUJE na Tviteru: Australijanac se SVETI Đokoviću zbog OTKAZA?!

Tokyo 2020 -

Krejg O'Šonesi, bivši član stručnog štaba najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, preporučio je svojim pratiocima na društvenim mrežama jedan "pljuvački" tekst o srpskom asu.

Australijski teniski trener radio je u Đokovićevom timu i bio je zadužen za skauting, međutim, kada je Goran Ivanišević postao član stručnog štaba, Novak je odlučio da se zahvali Krejgu na saradnji.

Australijanac je očito rešio da mu se osveti zbog otkaza, pa je na Tviteru podelio jedan sraman tekst u kome je Novak predstavljen kao negativac.

"Jedva da je vredno pomena da Đoković nije osvojio medalju u Tokiju. To je najmanji nedostatak... Čak i ako gledamo kroz "ružičaste naočare", njegovo ponašanje je bilo nedolično šampionu, nedostojno za jednog lidera, neprikladno za jednog olimpijca" navodi se između ostalog u pomenutom tekstu američkog lista "Sports Ilustrejted".

Mnogi su zbog ove objave napali Astralijanca. Ovo su samo neki od komentara ljubitelja tenisa koji su zgroženi gestom O'Šonesija:

"Užasno je kada samo pomislim da si bio deo Novakovog tima..."

"Sa ovakvim prijateljima ti neprijatelji nisu potrebni!"

"I dalje si ljut što nisi više u njegovom timu?".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track