SVE BIH DAO DA JE ONA ŽIVA Hrvatski rvač pred odlazak na OI doživeo strašnu porodičnu tragediju: Preminula mu sestra od 11 godina!
Foto: Profimedia

TOKIO 2020

SVE BIH DAO DA JE ONA ŽIVA Hrvatski rvač pred odlazak na OI doživeo strašnu porodičnu tragediju: Preminula mu sestra od 11 godina!

Tokyo 2020 -

Hrvatski rvač Ivan Huklek pred dolazak na Olimpijske igre doživeo je strašnu porodičnu tragediju.

Huklek je u Sofiji u maju izborio normu za Olimpijske igre, a po povratku u Hrvatsku otkrio je javnosti da je doživeo porodičnu tragediju zbog koje je bilo upitno da li će uopšte moći da učestvuje na OI u Tokiju.

"Pre dve nedelje je moja sestrica Marta preminula, i ja sam tada rekao da ne želim da idem na Olimpijske kvalifikacije. U tom trenutku nisam imao volje za tako nešto, ali su mi moja porodica, mama, tata, supruga, moja braća rekli da moram da idem zbog nje. Na kraju sam otišao zbog Marte, ostvario normu, koju sam njoj posvetio. A sve bih ovo dao samo da je ona živa", rekao je Huklek u izjavi "Večernjem listu".

Ivan Huklek
foto: Profimedia

"Teško je kada roditelji izgube dete od 11 godina, i kada brat izgubi sestru. Bio je to veliki šojk za mene, a ja je trebalo da budem uteha. Kada sam se čuo sa porodicom pošto sam osvojio normu za Olimpijske igre, svi su plakali. Ovo je bio prvi put da su se nečemu razveselili", dodao je Hiklek.

Podsetimo hrvatski rvač Ivan Huklek poražen je od srpskog predstavnika Zuraba Datunašvilija u borbi za bronzu na Olimpijskim igrama.

(Kurir sport/Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track