LEPI MIĆA PROVODADŽIŠE: Spojio sam Mikija i Džidžu, on je voli!

Umešao prste

LEPI MIĆA PROVODADŽIŠE: Spojio sam Mikija i Džidžu, on je voli!

Stars -
Odnos Džidže i Mikija je moje delo. Ja sam odmah namirisao da će tu biti nešto. Siguran sam da će se nešto lepo desiti napolju, on je kao medvedić sa njom , sve joj ugađa. Inače, Miki je jedna džukela. Meni se čini da on nju voli, rekao je Lepi Mića

Pevač Lepi Mića otkrio je u intervjuu da je on glavni "krivac" za trenutnu situaciju između Mikija Đuričića i Aleksandr Džidže Stojković.

"Odnos Džidže i Mikija je moje delo. Ja sam odmah namirisao da će tu biti nešto. Siguran sam da će se nešto lepo desiti napolju, on je kao medvedić sa njom , sve joj ugađa. Inače, Miki je jedna džukela. Meni se čini da on nju voli", rekao je Lepi Mića.

Iako su Miki i Džidža iz dana u dan sve prisniji, oni i dalje tvrde da su drugovi.

"Mi imamo odnos kao brat i sestra, noge - glava. Sve i da ti se neko sviđa, jako je glupo da se u rijalitiju ljubakaš", rekao je Miki, a mlada pevačica se složila.

"Meni je Miki super drug i kao ludi brat, ali stvarno je glupo u rijalitiju nešto pokušavati", rekla je Džidža, međutim pčelar iz Kupinova još jednom je otvoreno rekao da mu se pevačica sviđa.

"Meni se stvarno ona sviđa, ali mi smo dva različita sveta, ona žena juri karijeru, a ja bicikl. A i kad izađem biću popularan pa će me juriti ribe", našalio se na kraju Miki.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track