Najnovije vesti

FARMA 25. DAN JELENA OPROSTILA MIĆI: Ti si intelektualac, svi ostali su majmuni

Zakopali ratne sekire

FARMA 25. DAN JELENA OPROSTILA MIĆI: Ti si intelektualac, svi ostali su majmuni

Stars
21:28h
Rediteljka i pevač su se lepo ispričali u dvorištu i zakopali ratne sekire zbog konzerve ribe

Andrija Aki Marković stigao je do finala u prošloj Farmi, a u novu sezonu ušao je tri nedelje kasnije i to sa tajnim zadatkom koji će mu omogućiti nastavak takmičenja. Iako je nagrada od 50.000 evra vrlo primamljiva, Aki je ušao sa još jednim razlogom. Kao gost na žurci razgovarao je sa Sarom, sa kojom se kasnije ljubio iza WC, pa i njegov ljubavni život ima koristi od Farme.

Od kada je Aki ušao stvari su se ozbiljno zakomplikovale u ljubavnom trouglu koji čine on, Sara i Ivan Marinković. Sara više nije sigurna ko joj se više sviđa, a iako govori kako ju je sramota zbog Ivana ipak ne može da odoli njegovim poljupcima, dok se trudi da Akiju objasni upravo suprtono. Međutim, ni pevač nije nimalo glup, pa kaže da neće da brza sa njom i čeka da vidi na čemu je.

"Pre nego što sam ušao na Farmu pročitao sam da je Ivan zaljubljen u Saru, ali je to nebitno ako i ona nije zaljubljena u njega. Ako on nju ne zanima, onda je to meni totalno nebitno. Vidim da nemaju neki dobar odnos i ne razgovaraju puno, pa ću videti kako se stvari dalje odvijaju. Neću ništa da brzam, ako se desi i bude prava priča - desiće se!", rekao je Aki.

17.34 - Farmeri su sazvali sastanak. Ivan Marinković se bunio jer je čuo da su ga mnogi farmeri ogovarali da najmanje radi. Lepi Mića je pokušao da napravi red. On predložio kako da se radi u magacinu. "Sad smo dobili kosku. Vi ste mladi ljudi i ne bi trebalo da se svađate. Okrenuo se prema Jeleni Golubović i rekao joj da ju je zamolio da pažljivo nosi jaja. Nas 25 te moli da budeš pažljivija kada nosiš hranu."

16.00 - Pismom zadruge je stiglo u kojem su Ivan, Crni i Boris opomenuti jer su skinuli bubice, što je strogo zabranjeno. Borisu je veoma teško pala optužba.

13.00 - Džiža i Miki su razgovarali o Jeleni Golubović, da bi pevačica zaključila da bi kada bi se pravila predstava o njoj bilo bi seksa i mrtvih.

"Ne bih je udarila, samo sa muškarcima se bijem", kroz smeh je rekla mlada zvezda Granda.

12.30 - Jelena Golubović je rekla da je Zuzi veoma iskompleksirana osoba i da svojom diplomom samo želi da nadomesti svoje nedostatke. "Ona nema ni sise ni dupe", rekla je rediteljka, a Mića je rekao da je pevačica pre 30 godina bila prava cica.

"Ja nju znam 30 godina. Ima ona sise. Kakva je ona cupi bila", rekao je Mića.

12.00 - U dvorištu su Lepi Mića i Jelena Golubović sedeli i raspravljali o incidentu sa konzervom tunjevine. Veoma pomirljivo su zaključili da Jelena slobodno može da traži da jede i Mića će joj dati, samo treba da pita.

"Ti znaš da ja ne jedem što Divna napravi, a zvala sam te, a nije bilo pa sam svima rekla da ću da uzmem konzervu. Svi su doručkovali bila sam gladna", objasnila je Jelena Mići."Zašto uzimaš hranu bez pitanja. Tražiš i ja bih ti dao", rekao je Mića, a onda su počeli da pričaju o predstavi koju pripremaju. "Vidiš kako možemo da lepo pričamo", rekao je Mića. "Pa kada si ti intelektualac, a oni su majmuni", zaključila je Jelena.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...