NIJE ODOLEO: Sin Goce Božinovske u zagrljaju Blondi

Samo se druže

NIJE ODOLEO: Sin Goce Božinovske u zagrljaju Blondi

Stars -
Blondi je uspela da zavede i Mirka Šijana, sina folk pevačice Goce Božinovske, koji je zaronio glavu u njeno bujno poprsje

Starleta Nada Đukić, u narodu poznatija kao Blondi, smuvala je sina Goce Božinovske, Mirka Šijana.

Blondi je poznata kao osoba koja je osvojila mnoge muškarce, a ovog puta na njen šarm pao je i Mirko Šijan, mlađani sin poznate folkerke Goce Božinovske.

Naime, na nekoliko fotografija se Blondi i Mirko maze, dok na jednoj od njih on liže starletine grudi, ali kako saznajemo, to je bila samo "drugarska" akcija.

Mirko i Blondi se znaju još otkad je ona došla u Beograd. Za kratko vreme su postali mnogo dobri drugari. Često odlaze zajedno na žurke, na kojima se odlično provode, a na jednoj su i nastale ove fotografije. Iako bi mnogi pomislili da između njih ima nešto više od prijateljstva, nije tako.

"Ovog puta su se ipak malo više zaneli, a Mirko je samo želelo da oseti njene grudi i ispipa silikone. Inače, znam da se oni svakodnevno čuju i da pričaju o raznim stvarima, kao i o svojim ljubavima. Siguran sam da između njih nema ništa osim drugarstva i takvih igrica. Koliko sam upućen, njegova mama Goca Božinovska nema ništa protiv njihovog druženja", izjavio je izvor blizak starleti.

Starleta je rekla da su fotografije nastale spontano.

"Mirko i ja sam mnogo dobri drugovi i zaista uživamo kada smo zajedno.Nas dvoje se znamo otkad sam došla u Beograd i često se viđamo na žurkama. Te fotografije su nastale spontano i zaista ne vidim ništa sporno na njima", izjavila je Blondi, koja za Mirkovu mamu ima samo reči hvale.

"Goca Božinovska je divna žena, lavica. Naravno da ona nema ništa protiv našeg druženja", kaže starleta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track