MARIJANA VEĆ ZAVODI: Marko Vanila priznao da mu se sviđa manekenka

Nije joj odoleo

MARIJANA VEĆ ZAVODI: Marko Vanila priznao da mu se sviđa manekenka

Stars -
Svidela si mi se od prvog dana ovde, sad se već dovoljno znamo pa mogu da ti kažem. Ali te molim da od sada više ne očekuješ od mene da radim u kuhinji, rekao je Vanila

Bivša devojka Borisa Stamenkovića Marijana Leontijević ušla je na Farmu kao jedan od takmičara, a iako je ideja produkcije verovatno bila da poremeti Borisove odnose sa Kaćom, ona je to regulisala i izgleda zavela Marka Vanilu.

Prošlo je više od mesec dana od kako je Marko Vanila na imanju u Lisoviću, a do sada ništa nikada nije radio u kuhinji. Iako mu nije bilo teško da sa Vukotićem provodi vreme u štali i brine o životinjama, u kuhinju do sada nije zalazio.

Međutim, lepa manekenka uspela je da natera Marka Vanilu da joj pomogne u kuhinji. On je obavljao posao koji mu je zadala, ali je pritom prokomentarisao: "Svidela si mi se od prvog dana ovde, sad se već dovoljno znamo pa mogu da ti kažem. Ali te molim da od sada više ne očekuješ od mene da radim u kuhinji".

"Evo, sad sam ovo uradio bez diskusije, ali te molim da to izbegavaš od sada pa na dalje", suptilno je rekao Vanila kome je hrana počela da pada po podu, a kada je prokomentarisao kako će ga zbog toga druge žene napasti, Marijana ga je smirila i rekla da će ona preuzeti krivicu na sebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track