EKREM JEVRIĆ: Era imao seks sa Glumicom, a nije joj dao pare!

Uz rakijicu

EKREM JEVRIĆ: Era imao seks sa Glumicom, a nije joj dao pare!

Stars -
Era je s njom u šumi i ništa joj nije dao. Video sam ja, sve ima zabeleženo kamerom, pričao je uz čašicu

Ekrem Jevrić, rijaliti zvezda koja je po treći put ušla na Farmu, uz prvu rakiju ispričao farmerima ekskluzivne informacije o tome kako je Era Ojadanić imao seks sa glumicom Gocom Bjelicom i nije joj dao novac, a od njega je uzela pedeset evra, a za uzvrat ništa nije dala."Znaš ona glumica, kako se zvaše...Goca, glumica što je bila na farmi sa mnom, tražila mi pedeset evra jer nema za život i ja joj dao, šta ću. To je bilo kada nas je Goca Božinovska zvala na žurku kod nje. Znaš ona što je bila sa Erom. Da, da, ja sam joj dao pare, a Era je s njom u šumi i ništa joj nije dao. Video sam ja, sve ima zabeleženo kamerom", pričao je Jevrić na šta se Golubovićeva sita ismejala i izvređala Bjelicu zbog toga što ju je svojevremeno imirtirala.

Gocu Bjelica je šokirana ispričala kako je pedeset evra uzela iz šale, a onda joj je neko isti taj novac ukrao."Znam da je Ekrem ušao u „Farmu“, ali nisam čula to. Šokirana sam sada ovim što ste mi rekli i ukoliko je to rekao ja mu želim da zaradi što više novca da bi na sudu mogao da mi isti vrati. Izneo je laži i tako vređa moj ugled i karijeru. Ja na proslavi Goce Božinovske nisam bila i sa njim sam se srela u Šimanovcima. Krenuli smo na pauzu u toku reklama i ja sam pred svima rekla, podsećajući se na farmu: "Ekreme, koliko imaš para kod sebe da mi daš?”, a on je izvadio novčanik, koji je bio zatvoren gumicom za tegle i izvadio jednu novčanicu od pedeset evra i dve od pet. Uzela sam tu novčanicu iz šale i spustila u svoju kesu pored torbe. Tada je usledio šok jer je nepoznati momak ukrao iz kese pare. Sram ga bilo da me optužuje za to, a pogotovo da priča o Eri nešto, koji je za njega gospodin čovek i moj veliki prijatelj", rekla je glumica, dok je Era Ojdanić stao u njenu zaštitu, a osudio Jevrića.

"Ja i dalje nisam u situaciji da seksualna zadovoljstva plaćam, jer važim za najvećeg zavodnika i šmekera. Oni koji ne mogu da krešu, kao što je Ekrem, treba da plaćaju. Bjelici je trebalo da da 1500 evra samo da je gleda, a ne 50", prokomentarisao je Ojdanić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track