LEPI MIĆA ODLUČIO: Sluge su Sloba i Marijana, Sara direktno nominovana!

Čeka ih štala

LEPI MIĆA ODLUČIO: Sluge su Sloba i Marijana, Sara direktno nominovana!

Stars -
Mića je postavio za sluge Marijanu i Slobu Đurkovića, kojima nimalo nije smetalo što su izabrani, a Sara je direktno nominovana jer je polila Jelenu Golubović vodom

Ovonedeljni gazda, Lepi Mića, odlučio je da za ženskog slugu postavi Marijanu, a za muškog Slobu. Sara Trajanović je direktno nominovana jer je u toku dana polila Jelenu Golubović vodom.

On je rekao da mu je bilo veoma teško da odluči. "U poslednja dva dana se svašta izdešavalo, pa mi je sve poremetilo kompoziciju", rekao je Mića.

Pevač je iskoristio priliku da pozdravi suprugu i ćerku. "Želim da se zahvalim svima jer me poštuju svi i rade. Poslušao sam neke od farmera koje sam želeo da spasim", rekao je Mića.

Mića je rekao da Jelenu nije želeo da postavi za slugu da joj ne bi davao još veći značaj, i da ona ne bi mogla da izigrava žrtvu. "Ona je sinoć izigravala niskobudžetnu striptizetu... Glumi agronoma, veroučitelja,... sve ona zna. Ostaviću je da ona misli za sebe da je najbitnija", rekao je Mića.

Mića je postavio pevača Slobu Đurkovića za slugu. "On je moj drug, i neće se naljutiti, znam", što je Sloba i potrvdio. Za ženskog slugu je stavio Marijanu. "Ona je tek došla, mlada je, zgodna je, i moći će na pijaci dobro da odradi. Njih dvoje su mladi, mislim da nećemo imati problem sa njima.", rekao je Mića.

Sloba je rekao da je očekivao da će ga Mića postaviti za slugu. "Potrudiću se da sve ispoštujem do kraja. Biću dobar sluga.

Marijana je rekla da je očekivala nominaciju. "Imam mali problem sa nogom, pijem lekove, ali ću se potruditi maksimalno sve da odradimo. Cilj je da niko ne bude gladan, i ja ću da odigram nešto na pijaci", rekla je Marijana uz osmeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track