FARMA NE FOLIRAJ SE, ZNAŠ TI ZAŠTO: Japa iskulirao Jelenin zagrljaj!

Jelena kaže da joj je Japa samo drug

FARMA NE FOLIRAJ SE, ZNAŠ TI ZAŠTO: Japa iskulirao Jelenin zagrljaj!

Stars -
Kada je Jelenin dečko ušao na vrata, ona mu je skočila u zagrljaj! Međutim, on nju nije zagrlio, samo joj je sklonio ruke i rekao: "Nemoj te fore sad kao ljubim te... Sve sam video"

Jelenin bivši dečko Japa je stigao na imanje, Jelena je u prvom momentu bila u šoku, da bi mu zatim skočila u naručje, što je on iskulirao.

Njegov tajni zadatak je da zadobije Simonidino poverenje. Kada je ušao na vrata, Jelena mu je skočila u zagrljaj! Međutim, on nju nije zagrlio, samo joj je sklonio ruke i rekao: "Nemoj te fore sad kao ljubim te... ", što je nju šokiralo.

Japa se sa svima rukovao, pozdravio i upoznao, ali Edinu je rekao "Tebi sam rekao ćao.." i seo na čelo stola. Edin i Jelena su se zbunjeno gledali.

Jelena ga je pitala zašto je tako bezobrazan "Ma nemoj da se foliraš, ti najbolje znaš zašto. Sve sam video", rekao je Japa i okrenuo glavu, iako je ona sela pored njega.

Divna pitala Jelenu šta je problem sa Japom. "Ne znam šta je sa njim, trebalo je zajedno da uđemo, glumimo zajedno u seriji", rekla je Jelena, ali Divna je nastavila sa pitanjima.

"Ne kapiram što ti je rekao da on gleda sve i da si prestala da ga pominješ već 5 dan", a Jelena je pomenula da možda ima tajni zadatak.

Jelena je zatim otišla sa Edinom iza sena, a tamo su bili Mića i Simonida. "Sa ovim dečkom sam u vrlo prijateljskim odnosima, glumimo zajedno u seriji i ništa mi nije jasno", pravdala se Jelena.

OVDE PRATITE FARMU UŽIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track