IGOR STAROVIĆ: Žao mi je, ali se ne vraćam na Farmu!

Odlučio da ostane kod kuće

IGOR STAROVIĆ: Žao mi je, ali se ne vraćam na Farmu!

Stars -
Dobro sam, idem ka odličnom, ali ću se lečiti kod kuće, rekao je pevač koji je imao epileptični napad na imanju

Igor Starović se definitivno ne vraća na Farmu.

On je gostovao u emisiji "Farma izbacivanje" i tom prilikom rekao da iako su mu ljudi koje je upoznao na Farmi dragi, on se ipak neće vratiti.

Kada je ušao u studio, Igor se držao za rebra, a Aleksandra ga je pitala o čemu se radi. "Edin je bio malo pregrub, ali hvala Bogu", rekao je Starović.

"Stigao sam praktično iz kreveta. Dobro sam, idem ka odličnom", reko pevač koji je imao epileptični napad na imanju, a Edin mu je nagnječio rebra pokušavajući da ga reanimira.

Staroviću nije najjasnije šta se dogodilo tog dana na imanju. "Veliki sam meteoropata, a tih dana je padala kiša, a i Proka nas je "istresao iz gaća", našalio se Igor i nastavio.

"Nikad mi se nije "mantalo" u životu. Vrtelo mi se u glavi taj dan i kad sam krenuo ka bunaru, pao sam u nesvest. Sledeće što sam čuo je bio Edin koji me pita da li sam dobro i onda se sećam Urgentnog centra.", rekao je Starović.

Pevač je rekao da mu je krivo što je izašao napolje pod takvim uslovima. "Moje zvanično učešće na Farmi 5 se nažalost završilo", rekao je Igor, a Aleksandra je konstatovala da je to na njegovu žalost, ali na sreću nekih učesnika na imanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track