DIVNA KARLEUŠA: Ložila sam Ivana da imam seks 11 puta dnevno!

Pomešana osećanja

DIVNA KARLEUŠA: Ložila sam Ivana da imam seks 11 puta dnevno!

Stars -
Vi da ste u tom trenutku videli oči Ivana Marinkovića kako su zacaklile, pa ja sam morala da nastavim priču

Divna Karleuša napustila je imanje u Lisovićima. Ona nije učila za kviz znanja i imala je najmanje glasova publike. Ona se sa svima pozdravila, ali kada je došao red na Zoricu Marković sa kojom se sve vreme svađala, pevačica joj je tražila oproštaj i izvinila se za sve.

Raspoložena Divna Karleuša je stigla u studio. "Ja sam se nadala da ću ispasti. Drago mi je da sam apelovala na Jelenine fanove da ne glasaju za mene i da sam u tome uspela".

Što se tiče sukoba među Divnom i Zoricom Marković, ona je rekla da ju je Zorica umornu nasamarila. "Napravila sam svojoj porodici probleme zbog toga, a ona se pravila luda čak i sada na Farmi", rekla je Divna.

Voditeljka je rekla da ima veoma čudan odnos prema Zorici Marković. "Nekad želim da je nokautiram, a nekad da je izljubim i zagrlim. Sve je kod mene pomešano kad je ona u pitanju, ali sam se ipak distancirala jer mnoge pevače poznajem 23-30 godina", smatra Divna.

"Mnogo sam iznervirana jer mi je Zorica smeštala neke stvari, kao što je ispalo da sam ja pravila hranu sa svinjskom mašću ljudima muslimanske veroipovesti", rekla je revoltirano Divna i objasnila da ona nije uradila ništa od toga.

Divna se izvinila porodici pevača Asima Brkana zbog Zoričine "sulude" igre, kako je rekla Karleuša. "Ona je meni napravila takav problem i ja sada moram da se izvinim i u njeno ime porodici pevača koga je pominjala".

Što se tiče njene izjave o seksu da ga ima 11 puta dnevno, rekla je da je to šala i da je to uradila samo zbog Ivana Marinkovića. "Vi da ste u tom trenutku videli oči Ivana Marinkovića kako su zacaklile, pa ja sam morala da nastavim priču", rekla je Divna kroz smeh.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track