FARMA 69. DAN Džidža: Sara priča o Akiju, a zaljubljena je u Ivana!

Ne može da je sluša

FARMA 69. DAN Džidža: Sara priča o Akiju, a zaljubljena je u Ivana!

Stars -
Ovde mesec dana priča da jedva čeka da izađe, jer je čeka Aki, a onda ode kod Ivana. Rećiću joj da završi sa tim, a ona zna zbog koga i čega, rekla je Džidža i još dodala da Sara pravi budalu od sebe

Aleksandra Džidža Stojković razgovarala je sa Suzanaom Perović i Lepim Mićom o Sari Trajanović i njenoj zaljubljenosti u Akija. Naime, pevačica tvrdi da Sara nije zaljubljena u pevača već da je to samo marketing.

"Ja stvarno nemam živaca da pričam sa njom, ali kad mi se bude obratila na tu temu, reći ću joj sve. Ovde mesec dana priča da jedva čeka da izađe, jer je čeka Aki, a onda ode kod Ivana. Rećiću joj da završi sa tim, a ona zna zbog koga i čega", rekla je Džidža i još dodala da Sara pravi budalu od sebe.

Mića se složio sa Džidžom i rekao da misli da je Sara zaljubljena u Ivana.

"Ja sam njoj sto puta rekao da mi nije jasno šta ona radi sa Akijem, prvo je mlad, klempav, ne izgleda nikakao... Ali znam šta je, prvo je Ivan bio sa pevačicom, pa je ona otišla sa Akijem, iz inata", rekao je Mića, a Džidža je dodala da Sara vrlo dobro zna gde je došla i šta radi.

13.21 - Sara i Simonida razgovaraju o Akiju i Ivanu.

Simonida kaže da je situacija između Akija i Sare nerealna i da joj se čini da ona opet flertuje sa Ivanom.

"Ne dovodim u pitanje to da si zaljubljena u Akija, ali mislim da to nije realna situacija. Sigurno je da si se ti zaljubila u njega dok je bio ovde, ali sad više nisam siguna. Čini mi se da opet flertuješ sa Ivanom", rekla je Simonida, dok je Sara samo slušala i nije komentarisala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja