FARMA 75. DAN Ivan: Sujetna si! Romana: Ništa ti više ne verujem!

Krivo joj što je sluga

FARMA 75. DAN Ivan: Sujetna si! Romana: Ništa ti više ne verujem!

Stars -
Pevačica je kazala da Ivan nije bio iskren kada ga je ona pitala zašto ju je postavio za slugu, na šta se Ivan branio rečima da je Romani proradila sujeta

Teško da na imanju u Lisoviću može da prođe dan, a da ga farmeri provedu u miru i slozi. Sinoć je Zadruga kroz pismo naložila farmerima da se svako ponaosob izjasni o ovondeljnom gazdi Ivanu Marinkoviću. I to je iznedrilo nove razmirice i tenzije među farmerima.Najpre je svoj glas protiv gazde digla ovonedeljni sluga Romana Panić. Naime, ona je kazala da Ivan nije bio iskren kada ga je ona pitala zašto ju je postavio za slugu, na šta se Ivan branio rečima da je Romani proradila sujeta, te da svi kad-tad moraju da budu u ulozi sluge. Takođe, gazda Ivan je rekao da će biti zanimljivo gledati u subotu kako će se farmeri ponašati prilikom dodele štapića, kada budu morali da biraju između Romane i Marka Vukotića. Inače, Ivan je sve vreme tokom izlaganja Romani govorio da je voli i poštuje, međutim pevačica je ostala pri stavu da mu ne veruje."Jako te volim i poštujem. Ti si ovde ravnopravan takmičar. Hteo sam da vidim kako će u subotu kod deljenja štapića da reagujete. Ti i Marko veoma kvalitetni ljudi", rekao je Ivan. Tokom raprave između njih dvoje, Ivan je Romani zamerio i to što ona i dalje štiti Jelenu Golubović i pored toga što je rediteljka bila na korak od toga da joj upropasti jučerašnju slavu, na šta mu je Romana odgovorila da Golubovićeva apsolutno ništa nije uradila i da je ne napada kada za to nema ni najmanji razlog. Naposletku, Romana je konstatovala da se Ivan dosta promenio, i to na gore, i da misli da je to uticaj lepog Miće od kojeg se u poslednje vreme ne odvaja.

14.27 - Zorica je zapretila Lepom Mići

"Ako te čujem još jednom da me ogovaraš, lobanju ću ti otvoriti", rekla je Zorica. Mića je odgovorio da je ona dupljak i da ne može da mu govori šta da radi.

"Nemoj da si me više spomenuo", nastavila je Zorica, "Samo mi ime spomeni još jednom i zapamtićeš me", rekla je.

"Ja tebe ne pominjem, zaboravi me, i ne zezaj se sa mnom. Tako možeš da šaltaš Jelenu. Ja se tebe ne bojim", vikao je Mića.

13.24 - Ivan Marinković, ovonedeljni gazda, zamolio je Vajsa da se izvini Sari i Suzani, a Ekrema da se izvini Džidži i Svetlani.

"Mislim da Vajsu to neće biti problem", rekao je Ivan.

vajs je rekao da mu nije problem da se izvini. "Izvinjavam se svim ženama, posebno Suzani i Sari, ali ja mislim da nije u redu da neke žene rade, a neke ne. Suzani nisam ništa rekao, ali ona brani svoju ćerku ili drugaricu, šta li joj je već..." rekao je Vajs i dodao da je i Ivan prošle nedelje to isto rekao.

Ubacila se i Simonida koja je takođe zahtevala da joj se Vajs izvini. "Hoću i meni da se izvini zato što je rekao da ja ništa ne radim", rekla je.

"Ne pada mi napamet da ti se izvinim", rekao je denser, dok je Jutjub zvezda rekla da više neće da pere sudove.

Ivan je zamolio Ekrema da se izvini Džidži, jer je ona njegova dobra drugarica. Jevrić je rekao da se već izvinio Džidži.

http://www.youtube.com/watch?v=FXNwSO_VBCc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track