FARMA PREGLED SKRIVENE ŽELJE: Ivan sanjao golu Saru!

Zaljubljen

FARMA PREGLED SKRIVENE ŽELJE: Ivan sanjao golu Saru!

Stars -
Marinković je ispričao Sari da ju je sanjao prethodnu noć, ali golu, i to među njegovom porodicom na njegovom rođendan

Sara i Ivan su stajali iza WC i razgovarali o njegovom snu koji je sanjao prethodne noći u kome je Sara bila gola.

"Sad baš hoću da pričam sa tobom. Sad sam se raspričala", rekla je Sara a Ivan ju je pitao da li joj je ispiričao san koji je sanjao.

Marinković je rekao da je sanjao Saru golu. "Bila si mi okrenuta leđima. Znaš kako je bio realan san. Ja ulazim u sobu, a ti gola. I meni je to bilo normalno", počeo je priču Ivan.

"Da, ispričao si meni i podelio si ga sa još 6 miliona ljudi koji ovo gledaju. Jesam bar bila zgodna? Da li mi se videla guza?", pitala je Sara, a Ivan je odgovorio da jeste.

Ivan je sanjao da je njemu bio rođendan i da se cela njegova porodica okupila u sobi, a Sara je bila ko od majke rođena.

"Najvažnija stvar je što smo mi pričali i zagrlili se. Ti u polu-ležećem položaju. Ja ležem pored tebe i zaspim. Zatim me budi moja keva, a tebe pokriva, ali pomalo ljutito. A ti gola, baš te briga. I niko od mojih gostiju ne razgovara, a ti ležiš sa mojom kevom pričate", ispričao je Ivan.

20.57 - Jelena kaže da farmeri pričaju da je ljubomorna na Marijanu.

"Znam zašto je to tako, ja sam se jednom posvađala sa Marijanom jer mi je nekoliko puta pomenula da je neka njena drugarica zaljubljena u Edina, pa sam joj rekla da prestane. Posle smo se izvinile jedna drugoj i to je to", kaže Jelena i dodaje "Ja jesam ljubomorna ali ne na Marijanu".

20.35 - Edin i Jelena su dozivali Romanu da im donese hranu.

"Gazdarice, hoćemo hranu, kafu i vodu. Nema te ceo dan", vikali su zajedno.

"Bila sam jako iznenađena što su Edin i Jelena vikali, kao kako nisam čovek, ne obraćam pažnju na ljude. Baš sam se iznervirala", rekla je Romana.

Ona je komentarisala sa Zoricom to što su oni uradili. "kao da se ovde neko najeo, pa će oni sada umreti. Ne mogu da razumem da neko jede na svakih sat vremena", kaže Romana.

"Došlo je do sukoba između mene i Romane, nije mi se svidelo što je ustala u 2 popodne, pa onda nije odnela ljudima u hranu. Meni je to zasmetalo, jer niko ne može da im odnese hranu osim nje. Ona se unila kako su je probudili, zamisli, u 2 sata je probudili", ispričala je Sara.

"To što si me prozivali je jako ružno, ali hvala vam", rekal je Romana Edinu i Jeleni.

20.28 - Zorica kaže da je Edin zaljubljen u Marijanu.

"To se vidi iz aviona, pa čemu mi služe oči", kaže Zorica.

"Mene uopšte ne zanimaju priče koje kruže po imanju da je Edin zaljubljen u mene", rekla je Marijana.

Jelena Golubović kaže da su Edin i Jelena dosadni. "Ne znam da li je Jelena došla samo da bi bila sa Edinom", rekla je rediteljka.

"Mislim da od ove veze nema ništa, a pao je i seks", kaže Zorica i dodaje da su imali seks u pušnici. "Ja sam dva puta videla, prvo se ljuljao čaršav, a drugi put sam bila do pušnice, šetala, i pobegla sam glavom bez obzira kad sam čula neke glasove. Sramota mi njihove sramote", kaže Zorica.

Zorica takođe kaže da Edin ništa nije uradio i da folira Marijanu. "Mislim da tu ima više interesa nego ljubavi. On već ima iskustva iz rijalitija, on odlično igra ovu igru", kaže Zorica. Jelena G. je dodala da Jovanoviće misli da će je Edin oženiti.

20.12 - Ivan i Japa pričaju o Edinu i Marijani.

"Ako su Marijana i Edin stvarno bili iza paravana, je ne znam šta da kažem. Ovde glumiš nešto, braniš devojku, u vezi si 12 nedelja, a tamo nešto iza paravana..."; pričao je Ivan Tuti i još dodao da je on primetio varnice kad je Marijana ušla, još dok nije objavio vezu sa Jelenom.

Tuta kaže da je on dobro poznaje jelenu. "Njoj i da ne odgovara, ona će biti sa njim, takva je", rekao je Japa.

Ivan je kasnije komentarisao da su se dogovorili da niko ne uči. "Ako se budu kasnije javili Edin ili Jelena, a rekli smo da nećemo da učimo, onda to stvarno nema smisla", kaže Marinković.

20.07 - Zorica, Boris i Kaća pričaju o Vajsu

Zorica tvrdi da je denser "odlepio" za Marijanom, dok Boris kaže da se nikada ne bi družio sa njim. "Ne bih ga ni pogledao da nismo ovde. Juče me je baš iznervirao kad je napao Kaću".

"On ide za nekim farmerima i gledaju šta rade", rekla je Zorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track