Tuta tokom pozdravljanja dao ceduljicu Marijani

Sumnjiva situacija na imanju

Tuta tokom pozdravljanja dao ceduljicu Marijani

Stars -
On je Marijani Leontijević dao papirić, što je mnogim gledaocima delova sumnjivo, i to su povezali sa nizom čudnih stvari koje su zabeležene tokom jučerašnjeg dana

U nedelju je zabeležen sumnjiv trenutak kada je Aleksandar Marinković Tuta bio izglasan da napušta farmu. Tokom pozdravljanja sa farmerima on je Marijani Leontijević dao jednu ceduljicu, što je mnogim gledaocima delovalo sumnjivo, i to su povezali sa nizom čudnih stvari koje su zabeležene tokom jučerašnjeg dana.

Prvo je Marijana komunicirala sa Jelenom Jovanović koja je u to vreme bila u izolaciji, iako joj je to bilo zabranjeno. Potom ova ceduljica kojom joj je očigledno Tuta poslao poruku koja nije za javnost niti za ostale farmere, a sve se završava nagradom za Marijanu i Edina Škorića koju će dobiti danas. Pretposlatvlja se da je to izlazak napolje.

Takođe mnogima je postalo sumnjivo i to kako su odjednom Jelena i Marijana dobre, iako se nagađa da je Edin zaljubljen u nju i iako je poznato da se čak Jovanovićeva jednom posvađala sa Škorićem upravo zbog Marijane.

Sinoć je razotkriveno i da se Marijana i Edin poznaju od ranije pa su gledaoci počeli da sumnjaju da je Zadruga osmislila „predstavu za gledaoce“ u kojima su glavni akteri igrači produkcije, odnosno Jelena Jovanović, Edin Škorić, Žarko Berber i Aleksandar Marinković Tuta, a sve kako bi se na pojedince iz ove družine skrenula pažnja pre finala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja