PREGLED DANA Sara: Prebiću Jelenu Golubović, obećavam!

Farma 5

PREGLED DANA Sara: Prebiću Jelenu Golubović, obećavam!

Stars -
Dok su farmeri spremali hranu Sara i Jelena su ušle u prepirku, a tada su razmenile brojne uvrede, gde je Jelena rekla Sari da se neće spuštati na njen nivo derišta koje stalno histeriše

Sara Trajanović i Jelena Golubović se od prvog dana na Farmi ne podnose, a danas je došlo i do rasprave u kojoj je manekenka dala reč da će Jelena Golubović od nje dobiti batine.

Dok su farmeri spremali hranu njih dve su ušle u prepirku, a tada su razmenile brojne uvrede, gde je Jelena rekla Sari da se neće spuštati na njen nivo derišta koje stalno histeriše, a Sara je rekla da je ponosna na sebe i svoju majku: "Hvala mojoj majci koja me je vaspitala! Tebe niko nije vaspitavao očigledno!", rekla je manekenka.

Onda se Sara još više iznervirala i nastavila da proziva Jelenu kako je svakog dana sve luđa: "Nije ni čudo što nemaš lekove. Nemaju ljudi više para da ti kupuju, zato ih i nemaš!", vikala je Trajanovićeva.

Jelena je sve vreme pevala pesmicu kako se ne bi svađala sa njom i kako joj ne bi odgovarala, a Sara se sve više nervirala, na kraju je svečano obećala da će Jelena Golubović na kraju dobiti i batine: "Ma, prebiću je! Svečano vam obećavam da ću da prebijem ovu ženu. Neću da je čupam, nego ću dobro da je izmlatim, pa nek onda izletim napolje", histerisala je Sara.

21.02 - U toku je suđenje Edinu i Jeleni. Glume ih Ivan i Sara.

Edin je na kraju suđenja rekao da ga je iznenadila Sara. "Ona je ispala čovek, čak se i ne druži sa Jelenom, ali je onako kao čovek reagovala. Takođe i Ivan, ja ga znam od ranije, ali rekao je sve kako bih i ja rekao i hvala im na tome".

20.30 - Zadruga je zatražila od Edina i Jelene da objasni situaciju sa Jelenom i odbijanje zadatka.

"Ja sam prihvatio nagradu, desilo se to što se desilo, nisam želeo da iznosim privatne stvari i to je to. Ja ću prihvatiti na sebe ako bude neki težak zadatak, isto i Jelena", rekao je Edin.

"Hvala svima koji su me podržali, ostali koji se ljute šata da radim", rekla je Jelena Jovanović.

Zorica kaže da se ona prva pobunila zbog Edinovog i Jeleninog bojkotovanja zadatka. "Niste morali da uradite kako treba, mogli ste samo nešto da kažete, jer zbog toga što vi nećete da delite privatne stvari, mi smo dobili paklenu nedelju. Ko ste vi da je u 3h ujutru čistim, zbog vaših bljuvotina. Prvo niste došli ovde kao par, već ste farmerski par"; rekla je Zorica i dodala da nije ni sigurna da li su među njim a iskrene emocije, ili su zajedno zato što znaju da parovi prolaze.

"Ima ovde nekih farmera koji koji koriste ovaj trenutak da bi se što bolje promovisali", rekao je Edin u inetrvjuu.

Zoriica je rekla da je sinoć bila besna i da je bolje da Jelena nije čula šta je rekla o njoj: "Ja ću ti reći šta imam kad izađem. Ti se praviš fina ovde, tri meseca ćutiš", rekla je Zorica, a Jelena je rekla da je ne zanima šta Zorica ima da joj kaže.

Marijana je rekla da se ne slaže sa Jelenom da se sviđa Edinu. "Ja volim Edina i Jelenu, od prvog dana su sa mnom, uvek su bili tu kad je trebalo. Što se tiče francuskog ležaja, spavali smo tu, jer nismo imali gde. Inače, ja sam spavala u bade mantilu, tako da ništa nije bilo", rekla je Marijana.

Vajs je jedini farmer koji je rekao da ih ne smatra krivim. "Svi su zaboravili kad ste vi sređivali kuću od poda do plafona do 5 ujutru dok su svi spavali".

Jelena J. kaže da nije očekivala da će biti kolektivna kazna

20.21 - Sara je ljuta na Simonidu zato što ne radi.

"Ne mogu da verujem da ona u paklenoj nedelji spava. Nisam znala ni da je to dozvoljeno", kaže Sara.

Simonida je pitala Saru da li je boli izdaja što nije sklonila četiri tanjira. "Ja sam tebe zamolila, ti nisi ništa uradila, i više te ništa neću pitati", rekla je Sara.

"Ovo je stvarno strašno što nisam sklonila četiri tanjira", rekla je Simonida.

"Upravo zato što i nije ništa mogla si da uradiš", rekla je Sara.

Simonida je rekla da Sara nije ništa radila pre paklene nedelje. "Ja nisam radila, ok, to je tvoje mišljenje", rekla je Sara, a Pevačica joj se zahvalila što je poštedela.

20.09 - Zadruga je naredila da farmeri pokupe sva ogledala i odnesu ih kod kapije.

Zadrga je zatim poslala drugo pismo i naredila da se skinu sve police.

20.06 - Suzana je rekla Jeleni da imaju taktiku.

"Mislite da Edin i ja imamo taktiku?", pitala je Jelena Jovanović Suzanu.

"Ja nisam sigurna, prvi put. Ja samo kaže, on je mogao da odustane kad je stigao tamo", rekla je Suzana.

Jelena Golubović kaže da su se Edin i Jelena pomirili. "Oni su ležali zajedno dok smo svi mi ovde kažnjeni".

20.05 - Edin šapuće Jeleni da ne sumnja u njega ako izađe u nedelju.,

"Ako se desi da ispadnem u nedelju, nemoj ni jednog trenutka posumnjati u moja osećanja", pričao je Edin.

20.02 - Sara priča sa Romanom o Simonidi.

"da li veruješ da je Simonida jače hrkala nego Šeki", požalila se Sara Romani.

"Pa što je niste pomerila?", pitala je Romana, a manekenka je rekla da su pokušavali i ona i Vajs ali da nisu uspeli.

"Uopšte nisam spavala", rekla je sara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track