FARMA 91. DAN ZORICA ODGOVORILA GLEDAOCU: Edin pocepao Jelenu u pušnici!

Paklena nedelja

FARMA 91. DAN ZORICA ODGOVORILA GLEDAOCU: Edin pocepao Jelenu u pušnici!

Stars -
Pretpostavljam da su Jelena i Edin bili u pušnici pošto su to već radili ispod jorgana, a pušnica je malo bolja, objasnila je follerka

Farmeri su umesto žurke, budući da je paklena nedelja, odgovarali na pitanja gledalaca. Mnogima su bila postavljanja nezgodna pitanja, kao na primer koga su ogovarali od farmerma. Borisu Stamenkoviću je postavljeno pitanje da li je iskreno zaljubljen u Katarinu Grujić, a jedan drugi gledalac je upitao i njega i Edina Škorića zašto koriste svoje partnerke da bi ostali što duže u rijalitiju. Stamenković je tvrdio da je iskreno zaljubljen u Katarinu i da je ne koristi, a isto je tvrdio i Edin.

Međutim, jedno od najinteresantnijih pitanja upućeno je Zorici Marković

"Zašto si rekla da je Marko pocepao Marijanu u pušnici?", bilo je jedno od pitanja Makovićevoj, koja je negirala da je spomenula imena.

"Ne, nisam rekla, nego da je neko nekoga pocepao u pušnici. Marka ni Marijanu nisam spomenula. Neki drugi ljudi su se cepali u pušnici. Nisam videla, samo sam pobegla glavom bez obzira, bilo da te je sramota njihove sramote", odgovorila je Zorica.

"Rekla si da su Jelena i Edin cepaju u pušnici i da si pobegla", otkrila je Jelena Golubović, a Slobo je potvrdio.

"Pretpostavljam da su Jelena i Edin pošto su to već radili ispod jorgana, a pušnica je malo bolja. Nisam gledala", objasnila je Zorica.

http://www.youtube.com/watch?v=ckOWLgAuxvQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track