MIS SVETLANA POTRESENA: Ne krijem sina, on je uzoran, a ne huligan!
Foto: Damir Dervisagic

Intervju, Svetlana Koprivica, prvi put priča o svom detetu

MIS SVETLANA POTRESENA: Ne krijem sina, on je uzoran, a ne huligan!

Stars -
Ponosna majka: Filip je jedinac, od šeste godine trenira košarku, srednju školu završio je na Senjaku i sada studira međunarodnu ekonomiju

Svetlana Koprivica šokirana je pričama da krije svog sina Filipa Backovića (24), koji živi u Novom Sadu. Ona je bila iznenađena informacijama koje su se pojavile dok je boravila na Farmi, pa je desetak dana nakon što se vratila u spoljni svet rešila da za Kurir progovori o svom jedincu. Svetlana napominje da su napisi o njenom detetu naročito pogodili njenu majku Dobrilu, koja je zbog toga završila u bolnici.- Pogodila me je laž da krijem sina zato što je meni, pored karijere, najveći uspeh u životu božji blagoslov da dobijem dete iz jedne divne ljubavi i još divnije zajednice. Filip je sin jedinac, dete koje od šeste godine trenira košarku. Srednju školu završio je na Senjaku i sada ide na Univerzitet Fimek u Novom Sadu, smer međunarodna ekonomija i ekonomska diplomatija. Moja porodica stvarno je doživela linč, a ja nisam bila u prilici ništa da kažem. Moje dete još nije bilo rođeno kad sam stupila u bračnu zajednicu sa osobom koja je prezgodna i predobra. Brak mi je trajao sedam godina.Ko širi te priče?- Mislim da to potiče od zlobnih i neostvarenih ljudi. Ja sam ostvarena majka.U kakvim si odnosima s Filipovim ocem Zoranom?- U više nego odličnim. Često se šalimo, a fantastično komuniciramo kad treba uraditi nešto za našeg sina. On ima svoj novi život i ja to poštujem.Tvoj sin je rekao da postoji još jedan dečko iz Novog Sada koji se isto zove i preziva kao on i da je zbog toga dolazio u neprijatne situacije?- Da, to je tačno. Imao je mnogo problema zbog toga.Kako se slažeš sa sinom?- On je uvek živeo sa mnom, s tim što je moja majka Dobrila odigrala značajnu ulogu, u smislu da se unuci više vole nego deca, ali on i ja se nikad nismo razdvajali. Filip je i stambeno obezbeđen. On je, inače, uvek bio prisutan na izboru za mis Balkana i svim mojim događajima, ali nije ljubitelj eksponiranja na taj način.Trenutno živi u Novom Sadu?- Da, ima svoj stan u Novom Sadu, u blizini očevog. Upisao je fakultet i stalno dobija pohvale. Izuzetno je savestan i rano ustaje, a sa svojim drugarima renovirao je ceo jedan park.Da li je tačno da je problematičan i da je bio u zatvoru jer je učestvovao u paljenju Ambasade SAD?- Šokirana sam tim pričama. Naravno da nije tačno. Iznenadila me je jedna stvar, zašto niko nije čuo drugu stranu?! Moja majka je završila na aparatima u bolnici zbog svega toga, pošto je njena ćerka bila izolovana. Ja sam javna ličnost, a nisam javni ve-ce, pa je, ko je kako stigao, udarao po meni. Filipa je posebno potresla gnusna laž Ivana Gavrilovića.Priča se i da je Filip vođa navijača Vojvodine.- S navijačima ima veze kao ja s Lajkom na Mesecu. Dobro poznajem svoje dete, da je istina, ne bih imala problem da kažem da je tako. Doživeo je traumu jer je na fakultetu i ima svoje obaveze.

Ljubi ga majka... Filip Backović
Ljubi ga majka... Filip Backović

GnevODRAĆU GA NA SUDUIvan Gavrilović kaže da si gaoralno zadovoljila.- Odraću ga na sudu! Mnogo laže. Još je jadnije što je čekao moju popularnost zbog „Farme“, budući da mu ni milion albuma ne bi pomoglo da se vrati u žižu. On je autoritet kao kisela voda, jadan i nesrećan. Nisam čula njegovu pesmu pošto ću premijeru čuti na sudu. Biće to veoma zanimljivo. Toliko puta sam mu pomogla i ugostila ga, a on je iz očajanja morao da dođe do novinara ne birajući sredstva i plasirajući laž. Navukao je na sebe gnev kakav sigurno nije ni mogao ni da sanja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track