Najnovije vesti

SLAVLJE ZA NAJBLIŽE: Adil i Ana se tajno venčali!
Foto: Damir Dervisagic

Stali na ludi kamen

SLAVLJE ZA NAJBLIŽE: Adil i Ana se tajno venčali!

Stars
13:50h
Venčanje je bilo u najužem krugu rodbine, kumova i prijatelja, bili su kod matičara, a nakon toga otišli su na ručak

Pevač Adil Maksutović svoju svadbu sa Džejovom ćerkom Anom najavljivao je još u maju ove godine, ali zbog njene trudnoće venčanje je odloženo, međutim, njih dvoje su se pre nekoliko dana tajno venčali u opštini.

Venčanje je bilo u najužem krugu rodbine, kumova i prijatelja. Bili su kod matičara, a nakon toga su otišli na ručak.

"Njih dvoje su obavili građansku dužnost koju bračna zajednica nalaže, ali bez pompe i prisustva medija. S obzirom na to da se Ana porodila 14. oktobra, čekali su da prođe četrdeset dana od rođenja njihovog sina prvenca, pa su se venčali, a slavlje su priredili samo za najuži krug ljudi", priča dobro obavešten izvor.

"Iako su oboje želeli da naprave venčanje iz snova, takvu feštu su odložili, jer imaju preče obaveze, a i smatraju da sada nije trenutak. Ipak, Adil i Ana u dogovoru sa roditeljima ispoštovali su običaje, tako da je protokol obavljen", rekao je zvor.

"Oni su venčanje već obavili, a što se tiče veće žurke i veselja, tu se ne pitam ja, već Adil i Ana", rekao je kratko Džej.Podsećanja radi, Adil nikada nije želeo u medijima da priča o svom privatnom životu jer mu je najbitnije da ljudi slušaju njegove pesme.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja