Vesna Zmijanac: Nikada nisam nosila grudnjak, niti planiram!
Foto: Dragan Kadić

Lakše se diše

Vesna Zmijanac: Nikada nisam nosila grudnjak, niti planiram!

Stars -
Pozirala sam fotografima, blic je probio kroz haljinu i ocrtale su mi se grudi. Grudnjak nikada nisam nosila, niti ću. Zašto bih, kaže legendarna pevačica

Pevačica Vesna Zmijanac ovih dana našla se u žiži interesovanja, kako zbog obnaženih grudi, tako zbog navodnog raskida sa verenikom. Međutim, kaže da je i dalje srećna i zaljubljena, ali i da obožava svoje telo

"Ta providna haljina o kojoj svi toliko pričaju je samo jedna prosečna haljina koju mi je poklonio moj Željko. Ništa tu nije bilo planski. Pozirala sam fotografima, blic je probio kroz haljinu i ocrtale su mi se grudi. Grudnjak nikada nisam nosila, niti ću. Zašto bih", kaže legendarna pevačica, koja ima 56 godina.

Na konstataciju da i dalje ume da napravi skandal kao u vreme kada je harala estradom, Vesna kaže: "Da hoću, ja bih svaki dan bila na naslovnoj strani! Svaki dan bih vam davala materijal, ali neću. Nisam ja pokazala grudi, takva je bila haljina".

Ona se samo slatko nasmejala na pitanje da li je istina da je ljubav između nje i verenika Željka završena.

"Naravno da nismo raskinuli! Mi se malo podžapamo oko sitnica. Na primer, oko toga koji on luster hoće, koji ja luster hoću. I, opa, evo odmah Željko pakuje kofere. Ćutim dva dana, ali dobijem luster. Ma, mogu ja i deset dana da ćutim kad se ozbiljno naljutim na njega, ali o raskidu nema govora", iskrena je Vesna.

Pevačicina ćerka Nikolija Jovanović nije ništa manje provokativna od majke. Samo dan pošto je Vesna pokazala grudi na snimanju jednog novogodišnjeg programa, Nikolija je na istom mestu pokazala međunožje.

"Nikoliji se ne mešam ni u odabir garderobe ni u karijeru. Nikada u životu nisam okrenula nijedan broj da bih njoj nešto olakšala. Ima moju apsolutnu podršku, ali mislim da je njoj danas mnogo lakše da pravi karijeru, nego što je to meni bilo nekada. Sada ima više medija i prostora da se mladi prezentuju. Dovoljno je da snime jednu pesmu i da to objave na društvenim mrežama i odmah su postali poznati. To ume, doduše, da bude i mač sa dve oštrice", kazala je Zmijančeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track