UŽIVO FARMA 102. DAN SARA VERNA AKIJU: Nije htela u đakuzi sa Ivanom!

Sami u hotelu

UŽIVO FARMA 102. DAN SARA VERNA AKIJU: Nije htela u đakuzi sa Ivanom!

Stars -
Sara je komfor hotelske sobe iskoristila da se okupa u normalnom kupatilu, pa je i tu dobar deo tuš kabine prekrila peškirom kako bi što manje bila izložena kameri

Sara i Ivan proveli su noć u hotelskoj sobi! Budući da su njih dvoje od početka nerazdvojini i čak je i pao poljubac izmkeđu ovo dvoje farmera, Sara je ostala dosledna, pa su ona i Ivan veče proveli samo u ćaskanju.

Takođe, za razliku od Marijane Leontijević koja je istu nagradu iskoristila sa Edinom Škorićem, manekenka Sara nije htela da se sa bivšim mužem Goce Tržan brčka u đakuziju. Naime, čim su ušli u sobu, Ivan je našao kupaće kostime i otišao da napuni đakuzi i spremi kupku za njih dvoje! "Ma šta radiš to?! Šta ti je pa zanimljivo u brčkanju", kazala je Sara razočaranom Ivanu.

Ako ništa drugo, Sara je komfor hotelske sobe iskoristila da se okupa u normalnom kupatilu, pa je i tu dobar deo tuš kabine prekrila peškirom kako bi što manje bila izložena kameri.

"Da li ti znaš šta si imala sa mnom", pitao je Ivan Saru, a na to pitanje nije htela da odgovori i objasnila je da joj je bilo jako teško da ne razgovara s njim i da joj je Aki dao veoma težak zadatak. Nije mogla da ne priča sa njim jer joj je veoma drag i veoma je glupo da sa nekim ne priča četiri meseca

"Lako noć, ljubavi. Želim da ti i Aki budete zajedno. Razgovaraću s tobom, ali meni je jako žao tebe", delovao je uvređen Ivan. "Ti mene sve vreme pokopavaš, da ne bi ja pustila jezik, onda bolje da ćutim", rekla je Sara.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=fl-jI3Mb1SQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track