DOGOVORILI SE: Brena i Brega zajedno za Rome
Foto: Facebook

Podrška prijatelja

DOGOVORILI SE: Brena i Brega zajedno za Rome

Stars -
Pevačica oduševljena Bregovićevim projektom „Saso Mange“ koji je namenjen romskoj populaciji i spremna za koncert u Sarajevu

Lepa Brena će gostovati na koncertu Gorana Bregovića u Sarajevu, a zajednički nastup dogovoren je u okviru projekta „Saso Mange“ koji je namenjen mladim Romima.

Goran Bregović je došao na finalni dogovor sa Lepom Brenom pred njegov koncert u Sarajevu.

Brena će podržati projekat Gorana Bregovića „Saso Mange“ koji je namenjen romskoj populaciji, tačnije pomoći njihovim mladima.

"Drago mi je što je neko koga svi neizmerno poštujemo i ko se ostvario u oblasti muzike rešio da svojim primerom pokaže da su svi podjednako bitni. Nadam se da će njegov primer slediti i ostali i učiniti nešto na tom polju. Ono što je važno za sve mlade bez obzira na boju kože i veroispovest jeste edukacija. To im je potrebno da bi mogli da ostvare lični napredak i učestvuju u napretku zemlje. Ako ne mogu da se edukuju u svojoj zemlji edukovaće se u nekoj drugoj i uspeh će napraviti tamo", ispričala je Brena i dodala:

"Kod nas su Romi predstavljeni ili kao veseljaci ili u negativnom kontekstu. Istina je negde između, jer svako ima svoju priču. Kad nemate mnogo, ni glava vas ne boli mnogo. Ko ima, on brine. Kad nemaš, ostaje ti da se zabaviš, da budeš veseo, pa šta bude", zaključila je Brena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track