ODRŽAVA LINIJU: Rada Manojlović mikrofon zamenila tegovima!
Foto: Damir Dervisagic

Otkila tajnu savršenog izgleda

ODRŽAVA LINIJU: Rada Manojlović mikrofon zamenila tegovima!

Stars -
Lepa pevačica ne krije da u početku nije bila disciplinovana te da je često preskakala treninge, ali da je uz pomoć ličnog trenera Marka postala ažurnija

Za savršenu figuru Rade Manojlović zaslužna je genetika, ali i redovni treninzi na koje ide kako zbog estetskih tako i zbog zdravstvenih razloga.

"Zbog visokih štikli i stajanja na nastupima, počela sam da osećam bol u leđima. Doktor me posavetovao da na vreme počnem da radim vežbe, pre svega za kičmu, kako kasnije ne bih imala većih problema", rekla je Rada. Lepa pevačica ne krije da u početku nije bila disciplinovana te da je često preskakala treninge, ali da je uz pomoć ličnog trenera Marka postala ažurnija.

"Marko je uporan i ima puno iskustva sa takvima kao što sam ja", kroz smeh nam je ispričala Rada, što je i sam Marko potvrdio.

Vežbe koje pevačica upražnjava, koncipirane su tako da jača lumbalni deo kičme, ali i da zateže telo. To podrazumeva i vežbe opterećenja, te tako razvija i ruke.

"Vežbe sa tegićima možda izgledaju naivno, ali verujte da nisu. Svaki ima pet kilograma. Kada u rukama imate 10 kilograma, ne možete mnogo da izdržite. Treniram tri puta nedeljno po sat vremena i osećam se odlično. Desi se da zbog posla izostanem, ali nadoknadim propušteno", rekla nam je Rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track