NAROD PITA FARMERE Boris: Kaći će teško pasti kad batalim manekenstvo

Učesnici farme otvoreno

NAROD PITA FARMERE Boris: Kaći će teško pasti kad batalim manekenstvo

Stars -
Bivši farmer Boris Stamenković. apsolvent stomatologije i maneken, rekao je da će njegova lepša polovina Katarina Grujić patiti kada on postane ozbiljan stomatolog

Peta sezona rijalitija Farma nedavno je završena, a titulu pobednika ponela je rediteljka Jelena Golubović. U emisiji "Narod pita farmere" gledaoci imaju priliku da uživo postave pitanje bivšim farmerima.

U današnjoj emisiji gostovali su Divna Karleuša, Katarina Grujić, Edin Škorić, Aleksandar Marinković Japa i Boris Stamenković.

18:18 "Kad sam potpisivao ugovor, razmišljao sam da li će mi ovo doneti dobro ili loše, ali s obzirom da ja još nisam završio stomatologiju i dok postanem ozbiljan stomatolog, sve ovo će se zaboraviti", rekao je Boris koji se u međuvremenu bavi i manekenstvom.

On je dodao da će Katarini teško pasti kad prestane da se bavi manekenstvom i ozbiljno se posveti stomatologiji.

"Dosta farmera je dobila ulogu u seriji koju radim. Biće stvarno interesantno. Sve je spremno. Čeka se samo datum da krene snimanje serije", kaže Japa.

18:02 Gledateljka je rekla Edinu da Jelena nije za njega i da je on predivan muškarac.

"Manipulator je po meni bio Mića. On ima sposobnost da skrene ljudima pažnju. Drekom i vikom usmeravao je ljude", kaže Japa.

Kaća je rekla da joj se kod Borisa dopalo sve i da ima tu nešto i da se to nastavilo i posle Farme.

17:52 "Čuo sam da je Zorica uvredila Jelenu, ali sam mislio da će Zadruga da reaguje u tom momentu i nisam hteo da reagujem jer je meni to nisko i ne bi uopšte da kometarišem. Zorica je potpuno čudna žena. Mislio sam da je njen zadatak da bude zla i da će se na kraju izviniti i reći da je sve to bila igra. Ali ovako...", rekao je Edin.

17:43 Edin se suprotstavio voditelju da Jelena nije izjavila da hoće da se uda za njega. On kaže da je za njih ovo sve novo, adaptiraju se na uslove posle Farme, želja je velika i obostrana da njihova veza uspe. "Više mi je prijalo da vreme provodim sa Jelenom, da bih nju bolje upoznao i da bi meni bilo lepše".

Gledateljka je pitala Edina da li ga je bio strah da pošalje Jelenu samu kod Vlade u emisiju, jer su Vladi slaba tačka pevačice.

"Imam poverenja u Jelenu i nije bilo nikakvih problema", rekao je Edin.

17:38 Jedna gledateljka, koja je poželela sve najbolje Edinu i Jeleni, pitala je Edina da li planira da živi zajedno sa Jelenom, ali odgovor nije dobila.

Gledalac koji je priznao da nije glasao ni za jednog farmera, jer mu je većina učesnika bila nepoznata. On je rekao i da je glasanje bilo namešteno i da i farmeri to znaju. Takođe, gledalac se pobunio što su kamere samo snimale Jelenu Golubović. "Te Jelene mi je preko glave bilo", dodao je on.

17:33 Gledateljka hvali Edina i kaže da je on pobednik po njenom mišljenju i da je Jelena prava devojka za njega.

Na pitanje voditelja kada je poželela da ode sa Farme, Divna kaže da joj je boravak na Farmi bio dobar, ali se uželela unika i ćerke i zato je napravila incident da bi je izbacili.

17:18 Divna odgovara gledateljki da neće tužiti Jelenu Golubović i da neće trošiti pare na nju.

17:12 Gledalac koji se javio da čestita veridbu Kaći i Borisu, što su oni opovrgli, kaže da ne može da veruje da je pobedila osoba koja govori kao da ima šest godina.

Boris smatra da su on i Kaća još mladi za brak i da tek treba da grade karijere i da je to na prvom mestu. Ali je Kaća uz osmeh dodala da sve ide u smeru veridbe.

Divna Karleuša kaže da njena ćerka Jelena nema ništa protiv njenog učešća u farmi, ali joj je žao što je njena majka zloupotrebljena za obračun sa njom. Divna je dodala da je njena ćerka jaka ličnost i da je sve bilo u redu.

Edin kaže da su svi komentari o njegovoj vezi pozitivni i da mu je lepo u vezi.

Kaća je rekla da nije istina da se verila, već je samo dobila novogodišnji poklon od svog dečka Borisa. Ona je dodala da se ne poredi sa prethodnom devojkom sadašnjeg dečka.

Voditelj Vlada Stanojević juče je ugostio Suzanu Perović, Ivana Marinkovića i Šekija Turkovića.

Mariković je u emisiji prokomentarisao da je čitao izjave svoje bivše žene i da smatra da nije u redu to što je Farmu poredila sa svinjcem.

Emisija "Narod pita Farmere" emitovaće se svakog radnog dana od 17 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track