LUDI KAMEN DRUGI PUT: Dado Polumenta se opet ženi?!
Foto: Damir Dervišagić

Saradnica iz tima

LUDI KAMEN DRUGI PUT: Dado Polumenta se opet ženi?!

Stars -
Reč je o izvesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vreme viđa, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pevaču pomaže u karijeri, kaže izvor blizak pevaču

Iako se razveo pre osam meseci, Dado Polumenta je preboleo Selmu Mekić, s kojom je bio mesec dana u braku, ali iz nepoznatih razloga krije novu devojku, s kojom već planira da stane na ludi kamen!Kako saznajemo, reč je o izvesnoj Ani Đorđević, s kojom se već duže vreme viđa, a spojio ih je posao s obzirom na to da ona radi u timu koji pevaču pomaže u karijeri.

Kako ne bi privukli pažnju medija, njih dvoje su se zaobilazili promociji njegovog albuma "Ne dam ja na tebe", koju je upriličio u jednom beogradskom restoranu, ali su golupčići uslikani kako razmenjuju poglede i po koju reč, a njihovi prijatelji su otkrili kako su njih dvoje veoma zaljubljeni.

"Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa pitati dok ne odluče sami da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadovih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav", kazali su izvori.

"Bila mu je velika podrška i kada se razveo, ali mislim da nije ona bila razlog njegovog razlaza sa Selmom", kaže jedan od pevačevih saradnika i dodaje da Ana mnogo više pristaje pevaču nego Selma jer imaju slična interesovanja.

"Dado i Selma su bili potpuno različiti i bilo je očigledno da njihov brak neće uspeti. Ana je devojka koja zna prirodu njegovog posla i sigurno će uspeti da održe vezu, a ne bi nas iznenadilo ni da se on odluči da ponovo stane na ludi kamen."

Pevač međutim nije želeo da potvrdi svoju vezu sa Anom uprkos brojnim izjavama njegovih kolega.

"Nemojte me povezivati sa curama iz mog tima. To su četiri cure, tri su u bendu, a jedna je moj vizuelni direktor. Nemam devojku, ali bih voleo da je imam", bilo je sve što je pevač hteo da kaže.

Podsetimo, Dado je pre braka sa Selmom bio u vanbračnoj zajednici sa učesnicom prvog "Velikog brata" Ana Marijom Kikoš, s kojom ima sina Dorijana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track