Mile Kitić peva sa Despinom Vandi i Azisom
Foto: Kurir štampano

Spojili se da naprave lom

Mile Kitić peva sa Despinom Vandi i Azisom

Stars -
Srpski pevač nedavno snimio pesmu s velikom grčkom i bugarskom zvezdom

Neobičan spoj!Mile Kitić ukrstiće glas s jednom od najvećih grčkih zvezda Despinom Vandi i bugarskim pevačem Azisom. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, muzička javnost uskoro će dobiti priliku da čuje njihovu zajedničku numeru, s kojom planiraju da pokore ceo Balkan.

- Na ideju da se spoji njih troje došli su autori iz Grčke s kojima je Mile uspostavio saradnju krajem prošle godine. Na njegovom novom albumu najveći hit je numera „Nokaut“, koju su Grci i potpisali, a tekst je uradila njegova žena Marta Savić. Ona je pomogla da u priču uđe i Azis, s kojim je ranije sarađivala i snimila duet - kaže izvor Kurira blizak pevaču.

Kitić je nedavno, na poziv grčkih diskografa, boravio u Atini kako bi snimio nekoliko pesama i dao intervjue za tamošnje medije.

- Na grčkom tržištu će se uskoro pojaviti pesma u kojoj Mile peva na srpskom, a repuje njihov izvođač na grčkom. Pomenutu numeru, kao i duet s Despinom, radili su Zanis i Rigas i kompozitor Teri Siganos, koji su pre nekoliko godina sarađivali s Mirkom Gavrićem. Veoma su poznati hit-mejkeri, imaju fantastičan studio, u kojem rade brojne zvezde, ne samo iz Grčke nego i iz celog sveta - zaključuje sagovornik Kurira.Pozvali smo Mileta, ali je on ostao nedostupan za komentar.

(LJ. R.)

Izazovna...Despina Vandi
Izazovna...Despina Vandi

Kontroverzan...Azis
Kontroverzan...Azis

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track