ADIL I DALJE NEGIRA: Nisam tukao Anu!
Foto: Aleksandar Jovanovic

Ostao pri svom

ADIL I DALJE NEGIRA: Nisam tukao Anu!

Stars -
Pevač je stigao u sud zajedno sa svojim advokatom sat i po vremena ranije kako bi izbegao novinare

Adil Maksutović, koji je početkom decembra prošle godine brutalno pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski, ćerku Džeja Ramadanovskog, u Prvo osnovno tužilaštvo stigao je sat i po vremena pre saslušanja kako bi izbegao novinare. Maksutović je, za razliku od prošlog puta kada je ušao na službeni ulaz, danas u zgradu ušao na glavni.

Pevač je stigao zajedno sa svojim advokatom Goranom Petronijevićem, a na saslušanju, koje je počelo u 11 sati, zadržao se sat vremena. Kako Kurir nezvanično saznaje, Maksutović je negirao da je pretukao svoju suprugu. Adil je iz sudnice izašao veoma neraspoložen, a prema predstavnicima medija se ponašao kao da ne postoje.

Sud je danas trebalo da donese odluku da li će protiv njega pokrenuti krivični postupak zbog incidenta koji se u njihovoj kući dogodio 6. decembra prošle godine, kada je brutalno pretukao Anu, i to dva meseca pošto se porodila i na svet donela njihovog sina.

Odluka o tome da li će pevač biti krivično gonjen zavisi od svedočenja Ane koje bi trebalo da bude održano krajem meseca.

Podsetimo, Adil je početkom decembra pretukao svoju suprugu Anu, posle čega je intervenisala i policija. Ćerka Džeja Ramadanovskog dopustila je Adilu da redovno viđa sina, a nakon problema u njihovom odnosu Anin otac je izjavio da mu je žao i ćerke i zeta, a cela situacija ga je toliki potresla da je pustio suzu pred kamerama. Međutim, izgleda da je Džej sve oprostio zetu pa ga je čak i pohvalio i rekao da je on dobar čovek.

"Adil je dobar dečko!, rekao je Džej Ramadanovski pred kamerama i dodao da mu je žao zbog svega što se dogodilo između njegove ćerke i Adila. A onda je za bivšeg zeta našao opravdanje: "Žao mi je što se to dogodilo, ali svakom može da dođe ta žuta minuta i da plane. On je baš dobar momak, redovno viđa dete, što pokazuje da je i dobar otac".

http://www.youtube.com/watch?v=PwDuZ8911OQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track