Novi broj Story je u prodaji! Ana Nikolić: Stariji su moja prošlost, sada volim mlađe muškarce!
Foto: Story

U prodaji od petka

Novi broj Story je u prodaji! Ana Nikolić: Stariji su moja prošlost, sada volim mlađe muškarce!

Stars -
U ekskluzivnom intervjuu za Story pevačica oštro demantuje ovakve optužbe i tvrdi da se njen ukus s godinama drastično promenio, kako su stariji muškarci sada njena daleka prošlost, te da joj se dopadaju samo mlađi muškarci

Pop zvezda Ana Nikolić neprestano je u žiži interesovanja javnosti. Nakon što je krajem prošle godine okončana afera sa SMS porukama koje je, navodno, razmenjivala sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, sada se našla na meti tabloidne štampe zbog navodne romanse sa Slobodanom Tomašem, vlasnikom diskoteke Atlantis iz Švajcarske s kojim je, prema tvrdnjama pojedinih medija, nedavno boravila na Tajlandu. On je, inače, oženjen i zakoračio je u sedmu deceniju.

U ekskluzivnom intervjuu za Story pevačica oštro demantuje ovakve optužbe i tvrdi da se njen ukus s godinama drastično promenio, kako su stariji muškarci sada njena daleka prošlost, te da joj se dopadaju samo mlađi muškarci.

Story: Možete li bar jednom da odete na odmor, a da to ne proizvede neki skandal u domaćim medijima?

"Očigledno da ne mogu. Ne samo da odem na odmor već da napravim bilo koji pokret, pogled... Ništa ne može da prođe bez skandala i sve su to teme na državnom nivou za domaće medije. Ne znam čime sam zaslužila tu čast".

Story: Neko bi platio za takvu kampanju..

"Izgleda da su tačni stihovi Marine Tucaković: I sve što nećeš, dobijaš koje je napisala za Cecu Ražnatović. Sve od čega bežiš, dešava ti se, a zaobilazi te ono što priželjkuješ. Valjda je to Marfijev zakon. Bežim od tabloida u želji da sačuvam svoj mir, a to mi se obija o glavu i svakodnevno mi stvara stresne situacije. Osećam se loše zbog toga. Deset godina sam na muzičkoj sceni i nikada se neću navići na tračeve. Retko kad demantujem bilo šta, ali ovo što se dešava poslednjih meseci prešlo je granicu dobrog ukusa. Reč je o negativnoj, plaćenoj kampanji koja se od avgusta vodi protiv mene. Čitaoci moraju da znaju kako je sve što pročitaju bilo gde, osim u Storyju, laž i neistina"

Intervju s Anom Nikolić pročitajte u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 14. februara.

Osim toga, u novom broju magazina Story mozete pronaći sve detalje proslave povodom dvadeset osmog rođendana, popularnog tenisera Viktora Troickog, impresije Marijane Mateus posle posete Dubaiju. Potom, intervju sa Harijem Varešanovićem koji prvi put govori o navodima u medijima da se razvodi, otkriva da li je uvek nailazio na razumevanje najbližih, priča da li bi ponovo obukao kopačke i zaigrao fudbal i opisuje posebnu vrstu ljubavi koju je osetio kao deka.

Manekenka Ivana Korab prvi put govori o razvodu posle samo mesec dana braka, a televizijska voditeljka Minja Miletić za Story priča je novoj radost otkada je pre četiri meseca njena mlađa sestra Aleksandra Martinović donela na svet ćerku Unu koja ih je obe očarala na prvi pogled. Dok sa svojim ocem deli poslovni, privatni, ali i prijateljski odnos, teniserka Bojana Jovanovski u novm broju magazina Story kaže da mašta o novim uspesima, otkriva šta radi kada nije na sportskom terenu i priznaje da je srećno zaljubljena.

Mirka Vasiljević priča o roditeljstvu i otkriva da sa partnerom, fudbalerom Vujadinom Savićem uskoro planira život na novoj adresi, a bivša “modelsica” i narodna poslanica Nevena Adžemović poručuje da je shvatila kako joj je pametnije da rađa decu nego da se i dalje bavi politikom.

Novi Story u prodaji od petka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track