SEVERINA U SKOPLJU: Napravite mi bistu kao Aleksandru Makedonskom

Hoće spomenik

SEVERINA U SKOPLJU: Napravite mi bistu kao Aleksandru Makedonskom

Stars -
Svaki put u Skoplju moram proći trgom jer su oni tako lepo napravili ovaj spomenik Aleksandru Makedonskom, ja bih volela da i mene naprave, neku lepu bistu u prirodnoj veličini, rekla je pevačica prilikom posete Makedoniji

Hrvatska pevačica Severina Vučković na manifestaciji "Zlatna bubamara" u Skoplju u providnoj haljini primila je nagradu za najbolju pevačicu regiona, najbolji album i koncert godine. Tom prilikom prošetala je glavnim gradom Makedonije i diveći se spomeniku Aleksandru Makedonskom u šali poželela da i njoj podignu spomenik.

"Svaki put u Skoplju moram proći trgom jer su oni tako lepo napravili ovaj spomenik Aleksandru Makedonskom, ja bih volela da i mene naprave, neku lepu bistu u prirodnoj veličini", rekla je Severina ekipi emisije "Ekskluziv".

Severina je otkrila da iz Makedonije žuri natrag svom sinu Aleksandru koji puni dve godine.

"On zna da ima rođendan, zna kako se duvaju svećice, prošle godine to nije znao. Ja se radujem tim datumima", dodala je pevačica koja se sprema se za operacuju noge.

S obzorom da se nedavno pokrenula priča da je Severina vidno smršala, pevačica je to prokomentarisala rečima:

"Kada si debeo onda si debeo, kada si mršav onda si mršav, nikad ne valja. Najbitnije je da se čovek oseća dobro, a ja se osećam dobro."

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track