DAME SA ESTRADE I LJUBIMCI: Seka im pravi frizurice, Olja ih gleda kao dečicu!

Ljubitelji pasa

DAME SA ESTRADE I LJUBIMCI: Seka im pravi frizurice, Olja ih gleda kao dečicu!

Stars -
Dok Seka frizira i ugađa svojim psima različitih rasa, voditeljka Olja Crnogorac ima svoja tri ista ljubimca koja su joj kao dečica

Pevačica Seka Aleksić, poznata kao veliki ljubitelj pasa, svojim psima omogućava samo najbolje. Jedan od njih izašao je iz poznatog salona sa novom frizuricom.

Seka se na svom Instagram profilu zahvalili poznatom salonu za friziranje pasa i postavila fotografiju na kojoj njen ljubimac pozira sa novom bojom dlake na ušima.

Poznata po tome da ih tretira kao ljudska bića, pevačica u svom domu ima pet ljubimaca Cezara, Sofiju, Saru, Barbaru i Lolu koje svakodnevno iznenađuje poklonima, tretmanima kao i novim kućicama u kojima bi njeni miljenici provodili vreme, bez da im išta fali.

Dok Seka frizira i ugađa svojim psima različitih rasa, voditeljka Olja Crnogorac ima svoja tri ista ljubimca koja su joj, kako ona kaže, kao dečica.

Olja je lep dan provela šetajući pse, a ispod fotografije koju je okačila na Instagramu voditeljka se požalila kako nikako da posluša svoju mamu.

"Lepo meni mama kaze - rađaj decu ne gaji pse...ali kome mama?, napisala je lepa voditeljka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track