RASKID: Georgieva šutnula devojka!
Foto: Dragan Kadić

Andrea Mugoša ostavila pevača

RASKID: Georgieva šutnula devojka!

Stars -
Crnogorska glumica posle dva meseca okončala vezu s pevačem jer nije mogla da izdrži njegov tempo života, kao ni to što voli da popije

Neće da ga trpi!Crnogorska glumica Andrea Mugoša ostavila je Vladu Georgieva nakon dva meseca veze, saznaje Kurir od izvora bliskog pevaču. Andrea, koja je postala poznata zahvaljujući ulozi služavke porodice Bačić u seriji „Budva na pjenu od mora“, nije mogla da trpi Barbin tempo života, kao ni to što voli često da potegne čašicu ili bolje rečeno kriglu.Drugačija razmišljanja- Andrea je prva devojka s kojom se Vlado viđao nakon raskida s dugogodišnjom emotivnom partnerkom Irenom Market. Njih su upoznali prijatelji i sve je krenulo baš onako kako su oboje želeli, ali nije potrajalo. Mladoj glumici nije se svideo njegov način života, a i sve više je dolazilo do mimoilaženja stavova. Iz dana u dan to je bilo sve izraženije. Andrea je saopštila Georgievu da je najbolje da se ne viđaju, a njegov ego mu nije dozvolio da je ubeđuje u suprotno - kaže naš izvor.Mugoša je vezu raskinula krajem prošle nedelje, a Vlado se tokom vikenda u razgovoru s jednom ne baš poznatom koleginicom žalio na Andreu i njenu odluku.Požalio se drugarici- Vlado se video s jednom pevačicom koja je široj javnosti poznata po pevanju pratećih vokala, jednom od njegovih malobrojnih prijateljica sa estrade. Tokom njihovog razgovora Mugoša je bila glavna tema. Nije bilo naznaka da će on pokušati da se pomiri s njom, i kako sada stvari stoje, romansi je kraj - kaže sagovornik Kurira.Da li je i zaista tako, pokušali smo da saznamo i od Vlade lično, ali pevač, kao i obično, nije odgovarao na pozive, ali ni na poruke koje smo mu poslali. Verujemo da će, kao što mu to običaji nalažu, odgovoriti preko neke od društvenih mreža.

Nije prvi putI IRENA GA OSTAVILA ZBOG ALKOHOLA!Irena Market, koja je s Georgievim bila u vezi nekoliko godina, ostavila ga je, kako su tvrdili njihovi zajednički prijatelji, takođe zbog alkohola. Na njenu odluku da okonča njihovu ljubav uticalo je i to što je pevač odbijao da joj ispuni želju i oženi se njome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track