Nemanja i Ana Vidić: Pakujemo kofere i selimo se u Italiju!
Foto: Story

Stori otkriva

Nemanja i Ana Vidić: Pakujemo kofere i selimo se u Italiju!

Stars -
Hladni britanski temperament zameniće mnogo opušteniji život na Apeninskom poluostrvu jer je protekle nedelje slavni fudbaler potvrdio kako će od sledeće sezone karijeru nastaviti u milanskom Interu

Fudbaler Nemanja Vidić i njegova supruga Ana otkrili su za novi broj magazina Story da će tokom mleta potpuno promeniti svoj život.

Naime, ovih dana poznati sportista sa suprugom Anom i njihova tri sina, Lukom, Stefanom i Petrom, intenzivno traga za idealnim domom u kome će sviti toplo porodično gnezdo. Kraj ovog proleća ostaće mu u pamćenju po pakovanju kofera i selidbi iz kišne Engleske u suncem okupanu Italiju.

Hladni britanski temperament koji je bio karakterističan za njihovo dosadašnje okruženje, zameniće mnogo opušteniji život na Apeninskom poluostrvu jer je protekle nedelje slavni fudbaler potvrdio kako će od sledeće sezone karijeru nastaviti u milanskom Interu. Tu ga očekuje i prigodna dobrodošlica, pošto je Siniša Mihajlović bio tamošnji trener, a Dejan Stanković dugogodišnji igrač.

Mada ga mnogi opisuju kao uzdržanog i hladnog mladića, fudbaler koga su navijači prozvali Užička stena ovom prilikom pokazao je koliko je emotivan i da mu je veoma teško što će na leto dres crvenih đavola zameniti Interovim.

"Na kraju sezone završiće se jedan važan deo moje karijere, što je tužno za mene. Počeo sam da razmišljam o vremenu provedenom u klubu, lepim i lošim trenucima. Ipak, to je život i morate da krenete dalje. Radujem se novom izazovu, ali želim da završim započet posao u Mančesteru. Imamo važne utakmice i voleo bih da što više pomognem" ­ izjavio je Vidić u intervjuu za klupsku televiziju. Da to nisu prazne reči, dokazao je i pre tri dana kada je u utorak uveče na četvrtfinalnoj utakmici protiv Bajerna postigao izjednačujući pogodak, što je ujedno bio i konačan rezultat duela ovih fudbalskih klubova.Više o bračnom paru Vidić možete naći u novom broju magazina Story, koji je od danas u prodaji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track