SEKSI UDARNICE: Kurirove radnice da pršte varnice!
Foto: Marina Lopičić

Atraktivne: Goca, Sanja i Milena pokazale se na delu

SEKSI UDARNICE: Kurirove radnice da pršte varnice!

Stars -
Tržanka, Kužetova i Ćeranićeva nisu se libile da zavrnu rukave i sa sve bušilicama i čekićem u rukama pokažu da im fizički rad uopšte ne pada teško
1 / 4 Foto: Marina Lopičić

Rad, red i disciplina. Odbrojavali ste sigurno dane do prvomajskih praznika i jedva čekali da s prijateljima uživate negde u prirodi. Ako vreme posluži. Ali ima i onih koji vole da rade i na Praznik rada. Ukoliko vam je teško pri pomisli na posao, pogledajte tri Kurirove seksi udarnice. Milena Ćeranić, Goca Tržan i Sanja Kužet su odlična inspiracija da vam rad nikada ne dosadi. One su popularne, ali se u svojoj popularnosti nisu nimalo uobrazile. Vole da zasuču rukave i ništa im ne pada teško. A to su i demonstrirale. Uživajte u njihovim slikama. Neka vam posluže kao motivacija.Srećan praznik, radnička klaso!(M. D. - Z. S. R.)

Goca Tržan: Prodavala sam sladoled po 11 sati dnevnoKako provodiš 1. maj?- Pošto su se moji roditelji venčali na taj dan, biću kao i svake godine s njima da to obeležimo, a posle idem sa članovima benda i njihovim porodicama negde u prirodu da pravimo roštilj. Vrlo često mi se dešava da za 1. maj radim. Ove godine se odmaram.Ne libiš se da radiš fizičke poslove?- Mislim da fizički poslovi oslobađaju, a deluju i vaspitno. Mislim da su fizički poslovi sjajni i zato sve radim, nemam problem s tim. Kad sam sama, znam i da ukucam ekser, bušim zid i slično.I Lenu vaspitavaš da bude vredna?- Apsolutno! Često su mi govorili - pusti je, mala je, radiće kad poraste. Mislim da se deca vaspitavaju odmalena pa je ja učim da uvek pospremi za sobom i da nije sramota raditi.Kako si zaradila svoj prvi dinar?- Bilo je to 1992. godine. Radila sam preko omladinske zadruge. Prodavala sam sladoled i radila 11 sati dnevno. Od zarade sam kupila kompletnu garderobu i knjige.

Milena Ćeranić: Žao mi je što nisam rođena u Titovo vremeKako ćeš provesti praznik?- Zbog poslovnih obaveza nisam razmišljala o tome, za nas pevače ne postoje praznici. Možda će biti radno, kao i uvek, a možda ću se i odmarati.Sećaš li se kako si provodila Praznik rada dok nisi postala pevačica?- Uvek sam išla s društvom iz škole na izlet. Išli smo dan ranije da bismo dočekali 1. maj. Te godine će mi ostati zauvek u sećanju.Šta misliš o radnim akcijama?- Mogu da pričam samo na osnovu maminog iskustva. Volela sam da slušam njene priče kako je to bilo nekada. Svi su bili složni, a danas su društvene mreže svima glavna preokupacija.Da li bi se priključila nekoj akciji?- Zašto da ne. Veliki sam radnik.Možeš li sebe da zamisliš kao Titovu pionirku?- Rođena sam 1986. i nisam stigla da budem Titov pionir. Stariji pričaju da se tada živelo sa manje para, ali lepo. Žao mi je što nisam rođena u Titovo vreme, kad je sve imalo smisla.

Sanja Kužet: Učestvovala bih na radnoj akcijiGde planiraš da odeš za Praznik rana?- Mislim da svi priželjkujemo da bude lepo vreme jer onda možemo stvarno da ga organizujemo kako želimo. Dešavalo se da kiša promeni naše planove u prirodi. Gledaću da odem na dva dana van grada, prijatelji imaju vikendice i hoću da uživam sa sinom i društvom. Zaista nam je potrebno da budemo u prirodi, na vazduhu, da se opustimo uz hranu i piće. To nekako ide uz nas Srbe i normalno je.Kako se snalaziš kad treba izvoditi radove i popravke u stanu?- Pa za te teže muške poslove uvek pozovem nekog. Imam zeta, tatu, brata i neko od njih uskoči da pomogne. Ma, ja mogu da radim sve, nije to neka nauka. Pobogu, to su znale i naše mame i bake.Da li bi učestvovala na radnoj akciji?- Ako bi to ponovo zaživelo, zašto da ne. Ne bi mi smetao fizički rad. Daleko je od realnosti da u današnje vreme postoje radne akcije kao što je bilo nekada. Vredna sam i nemam problem s tim. Tu sam!Sećaš li se Titovog vremena?- Nisam bila Titov pionir jer sam generacija koja nije nosila one kapice i marame. Čula sam da se srećno živelo i da se narod nije bunio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track