PINK FESTIVAL: Romana kukala Milici Mitrović
Foto: Damir Dervišagić

Tugovala što nije bila u završnici

PINK FESTIVAL: Romana kukala Milici Mitrović

Stars -
Što me, Mici, ne pusti u finale? Jesam li ja baš toliko loša?“, vapila je Panićka i dobila odgovor: „Bebi, pa ne puštam ja, nego SMS“

Ko gubi ima pravo da se ljuti.Nakon proglašenja finalista prvog Pink mjuzik festivala, koji je završen u utorak uveče, mnogi pevači su ostali duboko razočarani. Iako im za utehu ostaje to da su svih 25 kompozicija već postale hitovi u noćnim klubovima, ipak je moralo da prođe samo 16.

Ni po babu, ni po stričevima... Milica Mitrović
Ni po babu, ni po stričevima... Milica Mitrović

Uložili mnogo novcaTako su bez finala ostali Neda Ukraden, Romana Panić, Blek pantersi i Vajs, Nenad Knežević Knez, Goca Tržan, Milena Ćeranić, Marko Mandić, Danijela Vranić, OK bend i Jelena Jovanović, a s obzirom na to da su uložili mnogo novca u numeru, koreografiju i ostale propratne stvari, nadali su se boljem plasmanu.Romana je bila toliko besna da nije davala izjave novinarima. Međutim, kasnije, kad je Milica Mitrović, supruga vlasnika Pinka, na Fejsbuku objavila listu s imenima finalista, ona se oglasila:- Što me, Mici, ne pusti u finale? Jesam li ja baš toliko loša? - napisala je Panićeva u komentarima.

Kad je saznala da nije prošla, Neda Ukraden je spustila glavu i umalo nije zaplakala
Kad je saznala da nije prošla, Neda Ukraden je spustila glavu i umalo nije zaplakala

Milica ovo kukanje nije doživela kao šalu, pa je pevačicu podsetila:- Bebi, pa ne puštam ja, nego SMS - odgovorila je Mitrovićka i nacrtala joj srce.Veoma razočarana bila je i Neda Ukraden. Ona je nakon proglašenja numera koje su se našle u finalu samo spustila glavu i umalo nije zaplakala. Umesto da čestita kolegama na uspehu, povukla se. Odmah je napustila studio i iznervirana otišla kući.Ozbiljna koreografijaGoci Tržan takođe je krivo jer je učešće preozbiljno shvatila, što se dalo videti i po njenom nastupu, ali svesna je činjenice da nije imala dovoljno SMS glasova publike.- Nisam razočarana. Jedina sam imala ozbiljnu koreografiju. Pesma mi je odlična i zadovoljna sam kako se kotira. Čestitam kolegama finalistima na uspehu - poručila je Goca.

Prepiska između Romane i Milice
Prepiska između Romane i Milice

Toma PantersPSOVAO PINKToma iz sastava Blek pantersi burno je reagovao što nije prošao u finale. Kad je izašao iz studija, pred masom je psovao Pink i hvalio Sašu Popovića.- Uaaa, Pink! Uaaa... Ovo je nečuveno. Uaaa... Saša Popović je zakon! Živeo Popović! Jeb‘o ti sve ovo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track