MILE KITIĆ: Tenis igram kao drogiran!
Foto: Marina Lopičić

Prozivke kolega zbog duga za patike

MILE KITIĆ: Tenis igram kao drogiran!

Stars -
Na tenisu me prozivaju kako dobro igram kao drogiran. Dali su mi nadimak Brzi Gonzales, rekao je pevač

Folk pevač Mile Kitić, koji se nalazio na dužničkom spisku Marka Lugonje, rekao je da je od njega uzimao patike i da nikada nije koristio drogu i da je on sportski tip.

"Bio sam šokiran, a posle sam se smejao. Sad je gotovo, zovu me prijatelji i zbijaju šale na moj račun. Mogu vam reći da sam u žestokoj mašini, ne smem ni patike da obujem. Na tenisu me prozivaju, kako dobro igram kao drogiran. Dali su mi nadimak Brzi Gonzales", rekao je folker o tome da ima veze sa drogom, a to što duguje 25 evra Lugonji za patike ne želi ni da komentariše.

Mile Kitić je rekao da se ne drogira i da voli zdrav život.

"Ja sam sportski tip, volim život i stalo mi je do mog zdravlja, naročito u ovim godinama. Sad mi je Marta i nekakav đumbir uvalila, trošim ga sa medom svaki dan. Imam ja svoju rakijicu i vino, meni lepo, ne može biti lepše.

Od svih sportova najviše voli tenis i važi za najboljeg tenisera na estradi i često igra protiv Harisa Džinovića kojeg pobeđuje. "Tenis je moja strast. Igram srcem, zato često i pobeđujem. Haris je moj prijatelj i sa njim delim mnogo toga, ljubav prema porodici, tenisu, vinu...Jedino on ne voli da gubi, al' šta ću mu, ja volim da pobeđujem", rekao je pevač, koji je nedavno izdao novi CD na kojem se nalaze i pesme njegove supruge Marte Savić.

U nekim numerama se popularni pevač okušao i kao reper i to je publici bilo simpatično, pa su i te pjesme postale mnogo slušane.

Mile Kitić i Marta imaju ćerku Elenu (16) koja pohađa umetničku školu "Art medija" i zapažena je kao veliki talenat. Već je snimila jednu pesmu i uradila spot za nju, a pevač kaže da je glas nasledila od tate, a da je od mame nasledila samo karakter.

Marta i Mile
Marta i Mile

(expressmag.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja